Hae
My Project Is Me

Kesäinen kevätviikonloppu

Mikä upea sää meitä onkaan hellinyt tämän viikonlopun ajan. Kevätviikonloppu oli suorastaan kesäinen ja näinpä ensimmäisen auringonpalvojankin Lauttasaaren rantahietikossa bikineissään. En siis todistetusti ollut ainoa joka siirtyi kertaheitolla keväästä kesään, kun heitin takin jossain vaiheessa pois päältäni.

kesäinen kevätviikonloppu

En oikeasti muista milloin huhtikuussa olisi ollut viimeksi näin lämmintä mutta ei tämä aivan poikkeuksellistakaan ole sillä muistan, että yläasteikäisenä olen pääsiäisenä ottanut omakotitalomme pihassa aurinkoa. Oletan että pääsiäinen on tuona vuotena osunut jonnekin huhtikuun loppupuolelle, kuten tämäkin upea kevätviikonloppu.

Toivon että tämänkaltainen lämpö olisi tullut nyt jäädäkseen ja kesä alkaisi tästä mutta epäilen sitä vahvasti. Ja taas kerran mietinkin, miten upeaa olisi kun talven jälkeen meille voitaisiin taata kunnon kesä aurinkoisine päivineen ja korkeine lämpötiloineen. Pidetään sormet ristissä että tämä kesäinen kevätviikonloppu oli enne tulevasta ja Suomen kesä tarjoilisi parastaan ja päästäisiin nauttimaan ulkoilun riemusta, piknikeistä ja rantapäivistä kuten ainakin minä tein perheen kesken tänä viikonloppuna.

kesäinen kevätviikonloppu

Huomenna palataan blogin äärellä taas perinteisempiin aiheisiin kun uusi viikko starttaa vaa’an kautta. Olen pitänyt koko kuluneen viikon ajan treeni- ja ruokapäiväkirjaa joten ihan mielenkiintoista nähdä, onko sillä ollut minkäänlaista vaikutusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *