Hae
My Project Is Me

Takana hyvä viikko

Hurraa! Päätin jo ennen juhannusta että juhannuksen jälkeen oikeasti aloitan – ja hommahan lähti käyntiin kiitettävästi.

aamupäivästä kävin aina kävelyllä (noin 5km) ja illemmalla sitten sama lenkki, josta osa matkaa juosten. Täytyy todeta että kun on viimeksi joussut syyskuussa 2010 niin kylläpä tuntui rankalta 🙂 Päivisin sitten vauvan kanssa on hytkytty yhtä sun toista kotona, mutta sitä nyt ei voi urheiluksi kehua.
Juoksukunto tulee hieman vaatimaan treenausta.. Nyt jaksan ihan vain muutaman minuutin kerrallaan, jonka jälkeen taas kävellään reippaasti. Heti pulssin tasaannuttua mennään uudestaan. Kertaakaan ei pysähdytä!
Ruokailukin sujui mallikkaasti, ainakin pääosin. Saatoin silloin tällöin syödä myös jätskin tms. mutta ainakin suunta on parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.