Hae
My Project Is Me

#Petooliirti

Eilen oli ilta, jota itse ainakin olin odottanut jo jonkin aikaa sillä ystäväni oli hankkinut meille liput Antti Tusikun Petoshow:n. Luvassa olisi paljon kulutettuja kaloreita Tuiskun tahdissa keinuen yhdessä muun yleisön kanssa. Minä olin banaaneineni valmiina päästämään pedon irti.

Vaan ehkäpä valitsemani musta asu oli enne sillä mustahan on tunnetusti surun puku. Peto jäi päästämättä irti Hartwall Areenalla sillä lippuni ei valitettavasti päässyt Tampereelta Helsinkiin henkilökohtaisista syistä. Päästin sensijaan pedon irti salilla ja hyvä sali se olikin vaikka kyllä se kieltämättä on harmittanut lukea hehkutuksia eilisestä petoshow:sta.

Siispä Antti, vaikka bansku oli sulle omistettu niin se toimi tavattoman hyvin myös treenin jälkeen. Keikka oli varmasti hyvä mutta niin oli treenikin  – ja vähintään yhtä hiki siinä tuli.

P1180603

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *