Hae
My Project Is Me

Ihan tavallinen arki

Moikka,

Huhhuh! Minulla oli varmaan rankin lauantai pitkään aikaan. ei, en todellakaan tehnyt mitään urotöitä tai erityisyyksiä. En edes oikeastaan urheillut. Ja ei, en myöskään ollut viihteellä. Vietin päivän kotona ehkä maailman arkisimpien asioiden äärellä kuten kaupassa käynti, ruoan laitto, siivoaminen ja perhe. Paitsi että perheeseen kuului peruspaketin lisäksi yksi mahtava persoona, kuusivuotias pikkusiskoni.

Ihan aamusta lähdin aamulenkille lopullisena päämääränä kaupassa käynti. Kotona odotti siivoaminen ja ruoanlaitto. Jotain nopeaa ja helppoa, eli makkarakeittoa.  Oma pikkuinen päiväunille ja samassa saapuikin pikkusisko päivää piristämään. Pojan heräiltyä päiväunilta söimme ja lähdimme kaikki yhdessä leikkipuistoon ja taas kerran kauppaan ostamaan aamulla unohtuneita juttuja. Sisälle hetkeksi aikaa syömään, askartelemaan ja valmistamaan iltapalaksi tarkoitettu pizzapohja. Tai oikeammin pizzapohjat, omanihan tein gluteenittomana, jota en tosin uskaltanut ilman makutakuita muille tarjota. Jälleen ulos leikkimään sekä keräämään omenia.

Sisälle täyttämään pizzat ja tiskaamaan sekä syömään! Tässä vaiheessa kello olikin yhtäkkisesti puoli yhdeksän ja aloitettiin iltatoimet. Lapset nukkumaan ja syvä huokaus sen suhteen että miten monta kertaa sitä ehtiikään pieni poika sotkea jauhot/sokerit/kaakaojauhot ja muut tuotteet, joita ikinä käteensä saakaan, lattialle. Kyllä kaksi vain on selvästi enemmän kuin yksi!

Hetkeäkään en päivästä mihinkään vaihtaisi vaikka tosiaan takana oli omalla tavallaan rankin päivä aikoihin. Mitään en varsinaisesti tehnyt mutten todellakaan ollut myöskään tekemättä. Ja kaikenlisäksi gluteenittoman pizzan maussa ei ollut yhtään mitään vikaa. Todellakin siis onnistunut päivä.

Gluteeniton kevyt pizza eli paljon kasviksia ja vähän 10% naudan jauhelihaa sekä 15% juustoa

 

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Millä ohjeella tuon gluteenittoman pizzapohjan teit?

 2. Maiju kirjoitti:

  Onko tänään tarjolla vähän rauhallisempi päivä? 😀

  • jennie kirjoitti:

   Klo 6.40 ylös ja kaksi tuntia samaan kysymykseen vastaamista ”Joko me mennään sinne leikkipuistoon” 🙂 Ei kun ihana se on että on aktiviteetteja ympärillä ja koko ajan pientä häseltämistä. Leivottiin se omenapiiraskin tänä aamuna kun ei eilen enää ehditty.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Millasia sun lauantait normaalisti on? Itselleni tuo kuullostaa ihan perus lapsiperheen arjelta.

  • jennie kirjoitti:

   Sehän tässä hassuinta onkin ettei varsinaisesti edes poikkea peruslauantaista 😀 Itse kuvittelin että ”uupumus” johtui lisätouhottajasta kunnes poikaystäväni äskettäin muistutti minun valitelleen päänsärkyä ja tukkoisuutta perjantaina.. Ehkä se oli se. Tai muutoinkin rankka viikko. Tiedä häntä mutta kaikessa ”rankkuudessaan” ihan mahtavaa kun kotona oli pikkuvipeltäjän lisäksi ikiliikkuja eskarilainen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.