Hae
My Project Is Me

Kertaus on opintojen äiti

Moikka,

Tämä ei taas ole mikään maailmaa mullistava teksti tai oivallus mutta koska kertaus on opintojen äiti niin…  Burpee-liike on ehkä yksi parhaita (no ei liikkeitä voi oikeasti laittaa paremmuusjärjestykseen) perusliikkeitä, jotka kehittävät yhtäaikaisesti räjähtävyyttä ja lihasvoimaa sekä vielä aerobista kuntotasoa. Liike toimii sekä lämmittelyissä (kevyempänä versiona) sekä ihan osana treenipatteristoa tehokkaammin tehtynä. Omaa kehitytsään voi seurata vaikka tekemällä liikettä minuutin ja kirjaamalla tuloksen ylös. Muutamien harjoituskertojen jälkeen tuloksen pitäisi luonnollisesti parantua.

Kyykisty ja vie kätesi maahan hartioiden leveydelle. Hyppää jalkasi taakse  niin, että pääset punnerrusasentoon. Tee punnerrus, hyppää sitten jalat takaisin käsien luo. Hyppää sieltä suoraan ylös ja ojenna kätesi pään yläpuolelle. Laskeudu alas ja toista punnerrus. Ohjeistus täältä.

Liikkeenhän voi tehdä myös ilman loppuhyppyä, jolloin loppuasento on vain nouseminen ylös suoraksi. Myös punnerruksen voi jättää pois

IMG_2684 IMG_2685 IMG_2686

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.