Hae
My Project Is Me

Kesäinen salaatti

Moi,Minunhan piti eilen päästä käymään kehonkoostumusanalyysissä mutta sattuneista syistä aikatauluihin tuli muutos ja menenkin vasta ensi maanantaina, eli 30.4. Silloin sitten paluu tähän.

Koska en pääse jakamaan, toivottavasti iloisia, kehonkoostumusuutisia, niin jaan sitten jotain varmasti mukavaa – kesäisen salaatti-idean.  Olen itse tavanomaisen tylsä perusarkisalaattisyöjä eli perusarkisalaatti koostuu usein salaatista, tomaatista ja kurkusta. Hieman sitten maun mukaan lisäilen milloin jotain hedelmäistä, milloin pähkinää mutta nyt tein kerrankin jotain ihan muuta.
Sunnuntaina, kesäinen päivä kun oli, niin valmistelin myös kesäruokaa. Ruoan kanssa tarjosin lisukkeena hyvinkin arkisen perus salaatinlehtien lisäksi kurkku-punasipuli- tomaatti-korianteri-jogurttisalaattia.Ensimmäisenä pilkoin kasvikset ja tämän jälkeen sotkin sekaan muutaman ruokalusiakallisen rasvatonta, maustamatonta jogurttia. Lopuksi sekaan hieman sitruunapippuria ja herkkua tuli. Uskomatonta miten pienellä jutulla, kuten joogurtti, saa niin paljon muutosta aikaan.

Yksi kommentti

  1. Jenni kirjoitti:

    Sulle on tunnustus blogissani! :)http://unelmakamppani.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.