Hae
My Project Is Me

Uusi Banneri, Uusi aikakausi

Hello, Hello – Ei ollakaan hetkeen kuuluttu. Mutta nyt kuulutaan taas ja tällä kertaa toivottavasti vähän useammin ja tasaisemmin. Vaikka olen päätteen äärellä työskennellyt jo vuosikausia, en jostain syystä ole viimeisten viikkojen aikana enää kotona ole ruudun äärelle halunnut asettua. Niinpä siis blogin päivittäminenkin on siinä samassa rytäkässä luonnollisesti jäänyt.

Jo jonkinaikaa mielessäni on ollut have blogibannerin uudistamisesta. Edellinen, Johannan ottama ja taiteilema, onkin koristanut blogiani aina Vaikuttajamedian avaamisesta alkaen. Tässä vaiheessa siis jo useamman vuoden. Alla vielä muistinvirkistykseksi se, millä tähän saakka mentiin.

Kun tällä viikolla kävin kampaajalla ja vaihdoin hiusvärini vaaleasta tummemmaksi, tuntui bannerin vaihto luonnollisesta ajankohdalta. Halusin lisäksi tuoda esiin sitä, mitä blogini ehkä edelleen eniten edustaa, eli hyvinvointia ja terveyttä. Siispä uusi bannerini on astetta sporttisempi kuin edellinen.

Vaikka banneri mukanaan tuokin sporttisemman otteen, en silti halua rajata aihepiirejäni liian tiukasti. Joskin totuus kuitenkin on että koska sydämeni sykkii vahvasti liikunnalle, arkiselle terveydelle ja hyvinvoinnille niin niistä aiheista tekstejä usein syntyy. Lisäksi sisältöä elämääni tuo puolisoni sekä kolme lastamme, ystävät ja läheiset, kokopäivätyö sekä arjen pienet asiat ja ihmeet. Kirjoitettavaa tosiaan siis löytyy tarvittaessa myös ihan muusta kuin tästä minun projektistani.

Jos on jotain, mistä sinä erityisesti haluat kuulla tai lukea- anna tulla ja kerro se minulle. Tai jos on muutoin jotain, mistä haluaisit antaa erityistä palautetta tai toivetta blogiani koskien (tai miksei jotain muutakin some-kanavaani) niin kuulen myös sen mielelläni. Kiitos.

4 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Kaunis blogi! ?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

  2. Tiuki kirjoitti:

    Jes,ihana uusi,fressi banneri! Hyvältä näyttää!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.