Hae
My Project Is Me

Kesäkuntoon (2015): Lomamuistoja

Yksi asia on varma, lomasta jäi muistoja vaikka ensi alkuun luulin, ettei niin olisi ollut. Onnistuin nimittäin kadottamaan jokaisen kameran muistikortin kuvan, viimeistä päivää lukuun ottamatta. Nyt puhun kuitenkin hieman erilaisista muistoista – sellaisista jotka toivottavasti katoavat. Lomakilot. Minun lomakiloni, kuten kaikki muutkin kilot, kertyvät aina keskivartaloon ja niin myös tällä kertaa. Vaikka lomailin mummolassa, tutuissa ympyröissä, niin siltikin ruokavalioni asettui lomamoodiin jo alkumetreillä. Aamulla kaikki näytti vielä järkevältä

_1020402

Mutta lounas korvaantui usein jollain tämännäköisellä

IMG_5072

Päivällinen nautittiin usein kotona jokseenkin järkevällä kokoonpanolla mutta annoskoko oli usein suuri

_1020380 IMG_5239

Enkä kiellä, etteikö paikallinen juoma- ja jälkiruokakulttuuri olisi näkynyt myös omalla kohdallani

IMG_5241_1020395

Ja Once in Britain.. niin tietenkin Fish&Chips tuli nautittua sekä vihdoinkin se surullisen kuuluisa friteerattu Mars-patukka, jonka luulin tähän saakka olevan vain urbaani legenda

IMG_5153(1) IMG_5279

Kun brittiläinen ruokavalio yhdistetään treenitaukoon (kävelyä ja sitä kertaluontoista treeni-ihmettä ei lasketa) niin lopputuloksena ovat vyötärölle asettuneet lomakilot. En siis ihmettele, en hämmästele enkä, harvinaista kyllä, edes harmittele asiaa. Ihan yhtä mukavaa minulla varmasti olisi ollut ilmankin kaikkea tätä turhaa mutta minusta lomalla on lupa elää poikkeuksellisesti jos haluaa. Kaikki eivät suinkaan halua ja se on ihan yhtä hyvä valinta kuin poikkeuskin. Joku voisi olla sitä mieltä että jopa parempi mutta minusta oikeasti ihan yhtä hyvä sillä pienet poikkeavuudet, hemmotteluhetket, auttavat jaksamaan arjessa. Lomanjälkeinen kaurapuuro maistui erityisen hyvältä.

Ja miten ne kilot? Tulihan niitä (+3,2kg edellismittaukseen) mutta kyllä ne tässä vielä ehtivät katoamaan.

IMG_5317(1)

2 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Harvoinpa sitä tavallinen ihminen lomailee, ja ainakin itseäni harmittaisi viettää loma niin ettei saa herkutella. Hyvä ruoka ja ruokaelämykset ovat kirsikka lomanautinnon päällä 🙂
    Kiitos siitä frittatan ohjeesta, menee pian kokeiluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.