Hae
My Project Is Me

Uutuuksia maistelemassa

Kauppojen hyllyille on viimeaikoina ilmaantunut kaikenlaista uutta ja mielenkiintoista, jota olen ehtinyt maistelemaan. Viimeaikoina on muuten melkoisen löyhä käsite, sillä osasta näitä maistelukertoja on jo ehtinyt kulua tovi..

Eräänä aamuna käydessäni Punnitse& Säästä-liikkeessä, huomasin kassalla tällaisia ”laihdutuskeksejä”. Taisi niissä jopa olla jotain proteiiniakin ja ajattelin kokeilla. Valkosuklaa-mustikka kuulosti herkulliselta ja näytti itseasiassa ihan hyvältä. Maku ei sitä kuitenkaan ollut ja syöminen jäi sikseen. Pidättäydyn jatkossakin itseleivotuissa..

IMG_4371

Sensijaan herkullinen uusi tuttavuus oli valmis Smoothie, joka ravintoarvollisestikin muistaakseni oli oikein varteenotettava. Tämä maistiainen minulle tarjoutui blogin kautta ja kokonaisista tyrneistä jauhettu berrie oli omaan makuuni herkullisen kirpsakka.

IMG_4446

Mukava uutuus oli myös Hiekkaharjun Foreverilta bongattu pähkinäinen välipalapatukka, josta tämän makeansuolaisen version lisäksi löytyi ainakin suklainen herkku. Ei (muistaakseni) lisäaineita tai lisättyä puhdasta sokeria (hunajaa taisi tosin olla).

IMG_4922

Ja sokerina pohjalla, lähes kirjaimellisesti, uusi questbar-maku, joka ehkä heittämällä nousi omaksi lemppariksi. Koostumus oli pehmeämpi kuin muissa qb:n patukoissa eikä niissä esiintyvä ominaismakukaan puskenut niin voimakkaasti läpi kuin monessa muussa. Löytö tehtiin Pasilan P&S:ssä.

IMG_4936

Oliko näistä moni jo teille tuttu tuote? Mitä olette tykänneet?

2 kommenttia

  1. rintulini kirjoitti:

    toi s’mores on ihanaaa!! mutta häviää cookie creamille!:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *