Hae
My Project Is Me

Olen elossa

Moi,

Mitään ei ole tapahtunut vaikken totuttuun tapaan täällä välittömästi aamusta ollutkaan. Kuten kirjoitusajasta arvata saattaa, en kuitenkaan ole ihan arjessa tällä hetkellä, minulla on nyt LOMA. Tällä hetkellä minut löytää Heinolasta, jossa olenkin viimeksi käynyt juhannuksen aikaan.

Vähien yöunien jälkeen kellontarkka pikkupoikani herätti seitsemältä ja aamusta lähdimme jo välittömästi ulos. Tai no hieman ennen yhdeksää. Ehkäpä ensiyönä tulee nukuttua paremmin ja mieli on pirteämpi. Tiedättepähän nyt siis että kaikki on hyvin vaikken välttämättä ihan jokapäivä, ainakaan säännöllisesti, blogin puolella olekaan. Kotiin olisi tarkoitus palata tiistaina.

matkarattaatkin pääsivät käyttöön sitten ensikertaa vuoteen
Heinolassa oli ollut jääveistoskisa ja voi että mitä upeuksia olikaan

2 kommenttia

  1. Kati kirjoitti:

    Ihanaa lomaa teille. Meillä loman loppu häämöttää… ajellaan juuri Kolilta kohti Helsinkiä. Viikko taas lasketeltiin ja ensi viikolla takaisin töihin. Vaikka lomailu onkin ihanaa niin on minusta kyllä kiva päästä taar arkeen ja ns. normirutiineihin kiinni. Viikko on taas herkuteltu oikein urakalla ja vielä matkaeväätkin sen mukaiset (pysähdytään Lappeenrannan pizza Raxiin syömään). Huomenna sitten salille ja kevennystä ruokavalioon 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Näinhän se on että aina on ihana lähteä lomalle mutta yhtälailla palata takaisin arkeen. Maistuu se arkikin paremmalle sitten lomailun jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *