Hae
My Project Is Me

Ilmassa on juhlan tuntua

Moi,

En tiedä olenko se vain minä vai tuntuuko että näin joulun alla on vähän väliä jotain juhlaa tyrkyllä? juhlat kun vielä sattuvat niin usein tarjoavan herkullista syömistä ja juomista, eikä sitä kaikkea itseltään viitsi aina kieltääkään. Omalla kohdallani pahinta on ehkä se paluu arkeen, elikkä seuraava päivä juhlien jälkeen. Ja ei, en tarkoita tässä että olossa olisi toivomisen varaa, vaan lähinnä sitä että jostain syystä myös seuraavana päivänä herkuttelun pariin olisi niin helppoa ja mukavaa palata.

Alkuviikosta vietimme ystävien kesken eräitä pikkujouluja. Näissä juhlissa oli ihan rehellisesti kyse herkuttelusta nyyttärimeiningillä. Lähdin niin kiireellä että kamera jäi kotiin mutta herkuttelimme salaatilla, juustoilla, suklaalla (ja sitä oli muuten tarjolla paljon), vaahtokarkeilla, leivoksilla, joulutortuilla ja pipareilla.. Siis ihan kaikella mahdollisella. Ja koska käyn ulkona kuitenkin suhteellisen vähän, päädyin pukeutumaan hieman juhlavammin vaikka ihan keskenämme iltaa neljän seinän sisällä vietimmekin.

Lisäksihän kuluneelle viikolle osui itsenäisyyspäivä ja meillä perinteisiin kuuluu käydä sukulaisilla syömässä. Söimme onneksi kotona, perinteistä kotiruokaa – lohta ja muuta hyvää, sekä tietysti jälkkäriä. Jotta tämä ei olisi riittänyt niin torstainahan tosiaan myönsin ylitsepääsemättömän herkkuhimoni, jonka vuoksi oikein erikseen lähdin ostoksille. Onnekseni tässä meni kaikki hyvin ja herkuttelut pysyivät hallinnassa. Tosin olen huomannut että tuo avonainen suklaalevy on kutsunut minua päivittäin ja yhden palan olen ottanut melkein aina kahvin kanssa aina aamulla.

Juhlat muistuttivat minua myös taannoisesta pikkujouluristeilystämme. Vaikka tämä ei mikään tyylipuolen tai kauneuden blogi olekaan niin julkaisen nyt lupaamaani kuvamateriaalia tuolta reissulta.  Jostain kumman syystä kuvia tuosta reissusta ei kuitenkaan juurikaan ole..

Lähdin risteilemään siis meikkauksen ja kampaajan kautta. Lähtökohtaisesti idena oli saada näyttävyttä meikkiin ja irtoripset sekä kauniit kiharat (itse en läheskään aina onnistu kiharoissa ja päätin välttää sen stressin kokonaan). Tuona päivänähän ulkona oli mieletön myrsky ja yritin suojata kiharat huivilla, siitä tuo hieman epätavallinen tyyli 🙂 Pakko muuten sanoa, että oli ihan mielenkiintoista huomata miten erilailla kohdeltiin tuon huivin kanssa kuin ilman. Pidin siis sitä laivaan mennessä päässä ja kun muut vain kävelivät sisään niin minun lippuni syynättiin erittäin tarkasti.

No ne kiharat suoristuivat kummasti illan aikana kuten alta kuvasta huomaa.. hiuksissa oli muuten aikanaan ostamani klipsipidennykset ja aloinkin miettiä että onko niiden laatu vain sellainen että kihara ei niissä pysy, näin on nimittäin käynyt aiemminkin… Tiedä tuosta sitten. Niin ja kyllä, hyvin usien ulos lähtiessäni käytän ruskeita tehottomia piilareita – siitä siis tuo silmien värin vaihtelu jota kuvissa voi havaita.

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Sulla on kyllä aivan täydelliset jalat! 🙂 Hoikat, mutta lihaksikkaat.

  2. Kattina kirjoitti:

    Vietin eilen aikaa ties kuinka kauan blogisi parissa, ja huhheijaa mikä muutos! Ei uskoisi ihan heti edes samaksi ihmiseksi 🙂 mieletöntä! Hyviä vinkkejä löysin blogistasi, kiitos niistä!

  3. jennie kirjoitti:

    Kiitokset kehuista Anonyymi. Huomasin tuossa eräänä kertana kotona jumppaillessani että jalatkin ovat hieman muovautuneet tässä projektin edetessä vaikka en niiden treenaamiseen mitenkään keskittynyt olekaan. Ja Kattina, onhan tuo aika huima muutos vaikka sitä ei itsekään aina tajua 🙂 Kiva että olet löytänyt vinkkejä ja toivotaan että sellaisia tulee eteen myös jatkossa vaikka tekstit aina silloin tällöin ovatkin ihan muuta kuin aiheeseen liittyviä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *