Hae
My Project Is Me

ja taas on maanantai..

..En oikeasti käsitä mihin nämä viikot vain katoavat!

Ja siis hei vain kaikille ja mukavaa maanantaita – On aika jälleen kerrata edellisviikon tapahtumia ja tarkastaa päivän luku.

Elikkä kuten kehuskeltu niin vaihdoin Jillianin dvd:llä kakkostasolle ja viikon sitä pakerrettuani voin ihan rehellisesti alkaa suosittelemaan kyseistä opusta. Sen verta hiki tulee että luulisi treenanneensa pidempäänkin kuin sen 20min. Mutta vielä tätäkin parempi juttu oli kun pääsin keskiviikkona Bodypump-tunnille rääkkäämään lihaksiani! Kuten mainitsin jokinaika sitten, en kotona treenaa koskaan ihan piippuun saakka. Tuolla tunnillapa tuli kyllä tehtyä juurikin niin loppuun kuin vain pystyi ja fiilis tunnin jälkeen oli mahtava. Myös tunne seuraavanapäivänä oli mahtava, joskaan ei ehkä ihan niin positiivisessa merkityksessä 😉

Sitten tätä toista puolta… Tajusin heti jo viikko sitten, kun kehuskelin kuinka hyvin viikko lähti käyntiin, että sunnuntai tulee olemaan ihan katastrofi! Juhlimme eilen ensin minun äitini syntymäpäiviä kolmen ruokalajin ravintola-aterialla buffet-tarjoilulla.. Ja tätä seurasi vielä poikaystäväni isän syntymäpäiväjuhlat illemmalla. Huonostihan tuossa kävi – tiedättekö sen tunteen että on ihan kauhea jano muttei vain voi juoda koska ei jaksa, on liian täynnä? Jos ette tiedä, olkaa onnellisia.

kuva: http://weheartit.com/entry/11043204

Nyt jos koskaan toivoisin että minun ei tarvitsisi nähdä vaakaa tänä aamuna – toivotaan vain että sitten viikon päästä maanantaina tilanne on tasaantunt normaaliksi..

Aika lähteä tarkastamaan päivän ttilanne.. Ja päivän luku on siis: 54,4kg

Eli todelliseksi yllätyksekseni hieman edellisviikkoa pienempi. Tarkalleen ottaen -300g. Ehkei se yksi kerta sitten, onnkeis, pilaa kaikkea viikon aikana tehtyä hyvää työtä.

Tähän on kuitenkin hyvä sauma haastaa itsensä ja oikeasti yrittää olla arkiherkuttelematta (siis karkkeja, leivoksia..  – ihan oikeita herkkuja!). Eli haaste on käynnissä! Tästä hetkestä alkaen en herkuttele kuin vain juhlissa tai muissa mahdollisissa juhlientapaisissa sosiaalisissa tilaisuuksissa. Mikäli viikolla ei ole erillistä edellämainitunkaltaista sosiaalista tapahtumaa, voin valita yhden karkkipäivän. Tätä kestäköön niin kauan kuin on kestääkseen mutta vähintään joulukuun alkuun saakka. Nyt alkoi siis tämä terveellisen syömisen opettelu.

kuva: http://www.goodhealthhabit.com/nutrition/facts-about-healthy-eating

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.