Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Hiustenlähdön jälkeen – Mitä kuuluu hiuksilleni nyt

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

Viimeisimmällä kampaamokäynnillä (siis viime syksynä –apua!) minulla oli uusi kampaaja vakiotekijäni ollessa estynyt. Kesken hiusteni työstön, kampaaja esitti minulle kysymysen mihin en ollut varautunut: Onko minulta noin vuosi sitten lähtenyt paljon hiuksia. Olin tuolloin oikeastaan jo ehtinyt unohtaa koko asian mutta kysymys muistutti minua historiasta. Näin tosiaan oli käynyt.

Runsas hiustenlähtö säikäytti

En tiedä moniko teistä tosiaan muistaa, tai tietää, että kärsin taannoin valtavasta hiustenlähdöstä. Ja kun sanon valtava, tarkoitan sitä. Työkaverinikaan ei meinannut minua ensin uskoa mutta totesi sanomani todeksi kun huomasi, millaisia määriä hiusta irtosi kun vain sormillani haroin sileää, ei takkuista tukkaani. Ihan vain kääntäessäni päätäni, hiuksia irtosi vähintäänkin samanverran kuin tavallisessa tilanteessa hiuksia harjatessa. Se oli oikeasti kamalaa.

Olen koko ikäni ollut aikalailla huoleton hiusteni suhteen. Olen rohkeasti niitä värjännyt kotona, käsitellyt kuumalla ilman lämpösuojaa ja käyttänyt milloin mitäkin pesu- ja hoitoaineita. Edes raskaudet tai imetys eivät vaikuttaneet hiuksiini, kuin ehkä positiivisesti, mutta tuo kerta todellakin säikäytti.  Hiustenlähdöstä, sen mahdollisista syistä ja ajatuksistani tuolloin voit lukea tästä postauksesta enemmän.

hiustenlähdön jälkeen

Uusi hius on erilaista kuin vanha

Hiustenlähdön jälkeen kampaaja tosiaan huomasi asiansiitä, että hiusteni seassa oli paljon myös lyhyttä, uutta hiusta. Tämä uusi hius, mikä kasvaa, on selkeästi kiharampaa kuin aiemmin kasvanut kuten ylemäpänä kuvasta näkee. Tämä selittää itseasiassa kaksi asiaa: Sen miksi tuntuu etteivät hiukseni kasva enää pituutta sekä sen, miksi hiukseni tuntuvat takkuuntuvan tavattoman helposti. Kihara hius kun on usein kuiva ja vaatii paljon kosteutta voidakseen hyvin ja hiustenlähdön jälkeen, olen alkanut kiinnittää hiustenhoitooni yhä enenevissä määrin huomiota ensimmäistä kertaa.

hiustenlähdön jälkeen

hiustenlähdön jälkeen Hiuksiani hoitaa Eleven Asutralia Miracle Spray

Tällä hetkellä hoidan hiuksiani Eleven Australian hehkutetulla Miracle Spray -monitoimisuihkeella. Sain tuotteen testattavaksi ja omien hiusteni lisäksi olen selvittänyt sen avulla myös 5-vuotiaani takkutukan  Tuotteella sanotaankin olevan peräti 11 hoitavaa vaikutusta hiuksille:

  • lisää kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä
  • poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä
  • kosteuttaa
  • vahvistaa
  • ehkäisee hiusten haaroittumista
  • suojaa lämpömuotoilun haitoilta
  • parantaa luonnollista kimmoisuutta
  • korjaa kuivua ja vahingoittuneita hiuksia
  • suojaa hiuksia UVA- ja UVB-säteiltä
  • ehkäisee kloorin ja auringon aiheuttamia vahinkoja

Pitävätkö kaikki paikkansa, sitä en tietenkään voi tietää mutta ainakin tosiaan takkuuntuvaan tai jo takkuiseen tukkaan se toimii silottavasti sekä hoitavasti. Käytän itse suihketta pesun jälkeen kosteaan hiukseen mutta sitä voi käyttää myös kuivaan ilman että spray latistaa hiusta. Ja tiedän tämän siksi että olen satunnaisesti niin tehnyt jos hiukseni ovat olleet erityisen pörheällä päällä.

eleven australia miracle spray

 

Oliko tämä monitoimisuihke sinulle jo tuttu? Entä brändi sen takana?

Kaupallinen yhteistyö: Eleven Australia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.