Hae
My Project Is Me

Ja vastaus arvoitukseen on…..

Moikka,

Olen joskus ennenkin tainnut todeta että oma pääni ”selkenee” aina lenkkeillessä. Siinä saa samalla jotenkin kasattua omia ajatuksia, tai sitten se johtuu vain siitä että on sen harvinaisen hetken ihan yksin niiden omien ajatusten kanssa. Noh, nyt en siis ole päässyt lenkille muutamaan päivään (kuin vain kärryjen kanssa ja siinä ei kyllä saa samalla tavalla keskityttyä omiin ajatuksiin) ja pää lyö edelleen tyhjää. Jos joku siis kysyy, niin kyllä oma aika on oikeasti tärkeää. Salilla sensijaan ajatuksen juoksu ei ole ihan yhtä ketterää kuin lenkkeillessä, johtuen todennäköisesti siitä että siihen tekemiseen on taas keskityttävä huomattavasti paljon enemmän kuin kävelyyn tai kevyeen hölkkään. Tänään kuitenkin tämän postauksen jälkeen on tarkoitus painella sille kauan odotetulle lenkille.

Palatakseni vielä hieman eiliseen niin kuvassa tosiaan on kepeä kolmen kilon jauhelihapaketti. Satun olemaan siinä mielessä onnekkaassa asemassa että minulla on mahdollista suorittaa osa ostoksistani myymälässä, joka tarjoaa myös suurtalouskeittiöille tarkoitettua ruokatavaraa. Yleisen periaatteeni ”ostaa vain tuotteita joissa on maksimissaan 10% rasvaa” (lukuunottamatta tiettyjä tuotteita kuten öljyt) sai nyt hetkeksi väistyä hyvän hinnan edestä. Ensimmäinen erä päätyi jo jauhelihakeittoon ja loput pakkaseen. Eikä se rasvaprosentti nyt edes onneksi se kaikista korkein mahdollinen ollut vaan 15-17%. image Olen varmasti maininnut muutamaankiin otteeseen pitäväni leipomisesta. Siinä missä lähtökohtaisesti pyrin keksimään/etsimään kevennettyjä vaihtoehtoja perinteisille tarjoiluille on joulu poikkeus. Sen ei tietenkään tarvitsisi olla ja ehkä jonain vuonna yllätänkin itseni mutta tänä vuonna tarkoitus olisi loihtia jotain mielenkiintoista seuraavista ainesosista (sekä tietysti sokrista, kermasta ja mitä sinne nyt sitten sekaan tuleekaan). Mikäli kaikki menee hyvin, tulen jakamaan nämä herkut jaettua eteenpäin joulunpyhinä kyläilyjen lomassa.

IMG_1880

Hieman on jo ehditty aloittaa, joskin omaksi iloksi vain, eli joulun ensimmäiset piparit (se harjoituserä) on tehty. Päällä peruspiikerin lisäksi on valkoista glitteriä, jota tosin aion säästellä jouluhalkoa varten. Mielessäni jo syksyllä kävi ajatus jouluisesta täytekakusta mutta jouluhaloksi se muuttui.

IMG_1884

Nyt kuitenkin sinne lenkille selventämään omaa päätä jotta joskus saadaan jotain järkevääkin tekstiä aikaan!

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.