Hae
My Project Is Me

Hetkessä upeampi tukka

Minulla ei ole pitkään aikaan ollut “näin tummaa” tukkaa kuin nyt on. Mikään kovin tummahan tämä ei ole mutta kuitenkin tummempi kuin aikoihin. Siispä on ihan luonnollista että olin jo aivan unohtanut kotoani löytyvät klipsipidennykset, jotka pitkästä aikaa asettelin päähäni kun kohdalle sattui sopiva tilaisuus.

IMG_4447

IMG_4439
Omat klipsini olen ostanut joku viitisen vuotta sitten ja ne ovat aitoa hiusta. Aidon hiuksen etu on luonnollisestikin siinä että se kestää pesua ja laittamista (kihartamista, suoristamista yms) sekä tarvittaessa myös värjäämistä. Kunto klipseissäni on edelleen hyvä, vaikkeivat ne mitään merkkiä edustakaan. Vaikkei omassakaan tukassa varsinaisesti ole mitään vikaa niin mukavaa lisäglamouria nämä tuovat vaikkei niille edes tekisi mitään, kuten kuvissa.

IMG_4428

omat hiukset siten kuin ne aina ovat – ponnarilla

 

4 kommenttia

  1. Rose kirjoitti:

    Ihanat hiukset! Pukee tosi hyvin sua tuo tummempi värikin, todella kaunis 🙂

  2. Nelli kirjoitti:

    Pakko kysellä mistä olet hankkinut omasi? Todella kivan näköiset tekee tukasta. Ihan vaan ponnarillakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *