Hae
My Project Is Me

Ja hyvin jaksaa!?

Moi,

Muistatteko kun ihan raskauden alkumetreillä uhosin että sitten kun on vatsaa niin saatte leuanvetokuvaa? No minä ainakin muistan ja tässä se on:

No tuliko se kuva jo??

Okei jalat heijasi vähän apua mutta en edes tiennyt pystynkö tähän. En rehellisesti ole yhtään leukaa kokeillut sitten, hmmm, no pitkään aikaan. Hyvä tai huono versio, tämä sai sellaisen voittajafiiliksen itsessäni taas kerran aikaan että oksat pois! Tämä siis eiliseltä. 

10 kommenttia

 1. Katarina kirjoitti:

  Hienosti meni, montako tuli?

  • jennie kirjoitti:

   En itseasiassa testaillut näitä sen enempää että mitä olisin voinut saada – viisi taisin tehdä treenin päätteeksi.

 2. stiia kirjoitti:

  Oon niin kade! Itse olen harrastanut tässä ilma-akrobatiaa ja seinäkiipeilyä jo useaaman vuoden ja kovasti samalla treenaillut leuanvetoa, mutta silti se ei vain mene! Ei yksikään. Kukaan minut nähneistä ei voi uskoa, että näillä selkä/käsilihaksilla ja tällä rasvaprosentilla ei saisi muka yhtään leukaa, mutta niin se vaan on. Avomies on mua treenauttanut ihan tosissaan, että edes se yksi leuka menisi, mutta kun ei niin ei.

  • jennie kirjoitti:

   Väittävät että siinä on tekniikasta kyse ja näin taitaa tosiaan olla kun sinua kuuntelee. No mutta jos lohduttaa, niin mieluummiin olisin saamatta yhtään leukaa ja omaisin noinkin mahtavan lajiosaamisen (ja varmasti myös lihaksiston) kuin sinä!

 3. Eikku kirjoitti:

  Ei kyllä onnistu minultakaan yksikään leuka, joten nostan todella hattua suorituksellesi! Pieni ja lihaksikas ystäväni vetelee niitä viisikintoista putkeen ja naureskelee vain, että se on tekniikkalaji. Varmasti on, ja sitä tekniikkaa en tunnu kyllä oppivan millään. Salillamme oli aiemmin laite, jolla niitä pystyi tekemään avustetusti, mutta reväytin selkälihakseni liian innokkaan harjoittelun seurauksena ja sitten laite hävisikin sieltä, kun toinen yritys osti salin. Ehkä jonain päivänä vielä..

  • jennie kirjoitti:

   Sillä laitteella, tai sitten tavallisella tangolla kuminauhan kanssa, onkin hyvä harjoitella jo ihan tekniikkaakin (itsellekään täydellisen tekniikan hiominen ei olisi pahasta..).

 4. Anonymous kirjoitti:

  Moi! :)Löysin blogisi tuossa viime kesänä ja laitoinkin kommenttia jo silloin epätoivon partaassa, kun tuntui ettei pano pudonnut millään.. Antauduin sitten avopuolisoni treenattavaksi loppuvuodesta ja kyllä tuloksia on syntynyt(vaikken tosin vielä ole tavoitteessa) Paino on kuitenkin pudonnut reilusti, ja lihasta on kertynyt käsivarsille! Tästä syystä löysinkin itselleni uuden tavoitteen, eli leuanvedon tuossa muutama viikko sitten. Sen jälkeen olen joka salitreenillä ainakin yrittänyt sitä, ja täytyy sanoa että tuli aluksi hieman epätoivoa kun se tuntui niin raskaalta.. Mutta eilen sain ensimmäistä kertaa vedettyä itseni sinne ylös! Oli aivan mahtava fiilis ja kyllä motivoi jatkamaan treenaamista.. :)T. Minka

 5. hmmm kirjoitti:

  Wau! Oon salaa kateellinen kaikille, jotka osaavat vetää leukaa. Itse saan nostettua ehkä sentin itseäni ylemmäs ja sitä senttiä ei ainakaan viimeksi kukaan sivusta seuranneista edes huomannut.

  • jennie kirjoitti:

   Ehkä sitten ensi kerralla.. Ja muuten, minä en osaa oikeaoppisesti dipata, tekniikastahan siinäkin on varmasti kyse 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.