Hae
My Project Is Me

Koska kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan

Moi,

Minun piti teille kirjoittaa jotain fiksua ja järkevää mutta ihan aina kaikki ei taida mennä suunnitelmien mukaan. Kiireiden vuoksi tarjolla on vain keväinen toivotus toivottavasti aurinkoiseen päivään sekä hieman vaateasiaa.

IMG_2874

Olen kevään aikana ostanut useammankin bleiserin, joista yksi on tämä tulppaanien takana näkyvä hempeän vaaleanpunainen yksilö. Käytän itseasiassa bleisereitä aivan liian harvoin vaikka ihailen niiden klassista tyylikkyyttä monien tyylitaitureiden päällä. Ehkä se on tämä minun sisäinen Vanda-Lande-tuulipukukansalainen joka kokee olevansa liian laitettu pukeutuessaan bleiseriin. Totuushan ei kuitenkaan ole tämä vaan lopputulema voisi olla ainoastaan tyylikäs kaupunkilainen. Ja kun niitä kerta kaappiin on nyt alkaneen kevään aikana kertynyt useampikin niin ehkä olisi korkea aika opetella.

IMG_2876

IMG_2877

Bleiseri @Seppälä, Pusero @Vila, Farkut @Freddystore

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.