Hae
My Project Is Me

Ulkotreeni lenkkipolun varteen

Kesää on vielä jäljellä ja ulkotreenit edelleen varteenotettava vaihtoehto. Tämä vaunulenkin lomaan asettuva kuntopiiri on omaan treenirepertuaariin melko uusi tulokas ja olen sen tehnyt vasta muutamia kertoja. Minut tämä yllätti rankkuudellaan, vaikka homma näennäisesti keveältä näyttääkin. Kierroksia on tuttuun tapaan viisi ja toistoja tehdään kymmenen. Jos kyseessä on vuorotahtiin tehtävä liike, tehdään toistoja molemmilla puolilla kymmenen. Tauko kierrosten välissä jokunen minuutti.

bulgarialainen

punnerrukset

bunnyhops

dipit

vatsat

askellus penkille

Kas tällainen treeni sinne lenkkipolun varteen testattavaksi jokaiselle. Ja jos paukkuja vaan riittää niin penkillenousunhan voi korvata vaikka kymmenellä tasajalkahypyllä penkille. Myönnän suoraan että minusta ei tähän upgreidaukseen ole, ainakaan vielä.

 

5 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  hyvältä näyttää! huomioin että sun niska näyttää jännittyneeltä ja että pää on työntynyt eteenpäin. älä pahastu, mutta kannattaa kiinnittää huomiota siihen että niska olisi rentona 🙂

  • jennie kirjoitti:

   En pahastu vaan päinvastoin kiitän huomiosta, johon en itse ole kiinnittänyt minkäänlaista huomiota.

 2. miltsu kirjoitti:

  itsellä oli ennen sama homma ja kuvista kun näin sen niin vasta sit hoksasin ite 🙂

 3. Jonna kirjoitti:

  Vaikuttaapa todella kokeilemisen arvoiselta treeniltä! Itsellä sen kokeilu jää tosin tuonnemmaksi, sillä loppuraskaus (nyt rv 38) on tuonut mukanaan liikkumista rajoittavia vaivoja. Millään en malttaisi odottaa, että pääsee taas synnytyksen jälkeen liikkumaan normaalisti ja hiljalleen pudottamaan raskauden aikana kertyneitä kiloja. Blogisi on muuten äärimmäisen motivoiva! 🙂 Suhtautumisesi painonpudotukseen ja liikuntaan vaikuttaa niin ihanan tervehenkiseltä. Olen blogiasi seurannut jo useamman vuoden ajan, ja jatkankin mielenkiinnolla nykyisen painonpudotus- ja kunnonkohotusprojektisi seuraamista. Näin tulevana vanhempana lukisin enemmän kuin mielelläni myös juttuja liittyen lapsiperhearkeen ja sen haasteisiin 🙂

  Tsemppiä jatkoon ja ihanaa loppukesää!

  • jennie kirjoitti:

   Oi ihana, onnea <3 Ei tosiaan mene enää kauaa kun saat pienen nyytin syliin ja pääset taas uudenlaisen elämän alkuun. Maltti on kuitenkin valttia (varsinkin jos raskaudessa on ollut oireilua) ja samankaltaisella maltilla pyrin itsekin täällä etenemään. Lapsiperheasioista olen kirjoittanut harvemmin mutta haluaisin kyllä kirjoittaa useammin – ehkäpä niitä siis tulevaisuudessa on luettavissa enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.