Hae
My Project Is Me

Korona kävi lähellä

“On vain ajan kysymys, milloin korona osuu  kohdalle”, sanaili eräs tuttuni tässä jokinaika sitten. Ja sitten iski korona.

Lue myös: Kävin Koronatestissä

Korona-arki

Korona on pakottanut opettelemaan uudenlaista arkea ja esimerkiksi maskittomuus julkisissa liikennevälineissä on nykyään harvinaisempaa kuin maskin kanssa kulkeminen.  Lisäksi käsihygieniaan kiinnitetään entistä parempaa huomiota ja ilokseni olen myös huomannut kuinka ahkerasti pintoja puhdistetaan niin kaupoissa, kuntosaleilla kuin ravintoloissakin. Ja vaikka näihin, ja moniin muihin varotoimiin, kiinnitetään entistä enemmän huomiota, tulevat tartunnat koko ajan lähemmäksi.

Maskin kanssa elämisestä, ennen kuin siitä tuli yleistä, voit lukea kokemuksistani alkusyksyisien vapaaehtoisen karanteenin osalta täältä. Osa asioista on toki jo tässä muutaman kuukauden aikana ehtinyt muuttua.

Onko se vain ajan kysymys

Aivan lähipiirissäni ei ole vieläkään, onneksi, ollut koronatartuntoja eikä ketään perheestämme ole toistaiseksi asetettu viranomaismääräyksellä karanteeniin. Sensijaan, lasten harrastuspiireissä on ollut jo useampikin koronatartunta. Kuin ihmeen kaupalla, olemme tähän mennessä tosiaan onnistuneet välttämään kaikki ne tapahtumat, missä korona-altistumisia on esiintynyt. En ehkä uskalla lainata naapurini sanoja mutta totean vain että tällä kertaa korona kävi hyvin lähellä ja ehkä on tosiaan vain ajan kysymys, milloin se osuu omalle kohdalle. *koputtaa puuta*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.