Hae
My Project Is Me

Herkullista ruokailua

Moikka,


Ei millään lailla liity pääsiäiseen mutta valmistimme pitkästä aikaa tortilloja ja hieman jälkiruokaa. Tajusin juuri että viimeksi tortilloja on tullut tehtyä vuodenvaihteessa, joten ehkä oli jo korkea-aikakin. Tortillathan ovat loppujen lopuksi suhteellisen terveellinen, hieman erikoisempi, ruoka. Tai ainakin siitä on ihan helppo tehdä terveellinen versio.

Laiska kun olen niin käytin valmiita täysviljapohjia ja naudan 10% jauhelihan maustoin valmiilla seoksella. Näiden lisäksi täytteeksi päätyi papuja, paprikaa, salaattia, sipulia, avokadoa, tomaattia, kurkkua ja raejuustoa. Hieman makua hain myös tomaattipohjaisesta salsa-kastikkeesta.  

Tortillojen lisäksi herkuttelimme mansikoilla ja vaniljavaahdolla. Käytin siis Floran 12% vaahtoutuvaa vaniljakastiketta. Tämä herkku sai minut miettimään kuinka helposti ”kalorittomia” jälkiruokaherkkuja olisikaan valmistaa. Hyvä idea on esimerkiksi mikrossa tehty ”omenapiirakka” – Omenan päälle kanelia ja makeutusainetta oman maun mukaan ja mikroon muutamaksi minuutiksi. Tähän päälle vaniljavaahtoa ja piiras on valmis. Samaan tyyliinhän voi valmistaa banaaneja ja hunajaa ja mitä sitä nyt sitten keksiikään.

Yksi kommentti

  1. Anki kirjoitti:

    Oi, miten ihania herkkuja! :)Blogisi on kyllä tosi hyvä ja täältä saa hyviä vinkkejä. Olet tehnyt valtavasti töitä itsesi eteen ja se näkyy: sinulla on upea kroppa!Itse painiskelen paino-ongelmien kanssa (olen lohtusyöjä kuten sinäkin + ahmija) ja olisi hienoa saada sinulta vertaistukea. Olen väsynyt näihin nykyisiin epäterveisiin tapoihini ja haluaisin samoihin mittoihin kuin reilu vuosi sitten. S-posti: almafiina@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.