Hae
My Project Is Me

OMG! Tein hiuksiini värinpoiston kotona

Kaikki katastrofin ainekset olivat kasassa kun päätin ostaa värinpoistoon tarkoitetun purkin perusmarketin hyllyltä. Vaikka minulla on pääsääntöisesti suhteellisen hyviä kokemuksia hiusten kotivärjäilyistä niin värinpoisto silti pelotti. Siitä ei ole omakohtaisia kokemuksia mutta sitäkin enemmän kauhutarinoita kuinka hiukset menivät huonoon kuntoon, katkeilivat tai muuttuivat täysin laikukkaiksi. Ja koska ensimmäinen ostamani aine ei tuonut toivottua tulosta niin voitte varmasti kuvitella, että hieman jännitti pistää jämäkän käsittelyn jälkeen uusi purkki päähän ja toivoa sormet ristissä etteivät kaikki hiukset putoa katkenneena lattialle.

Hiukset ovat edelleen päässä ja eivät edes näytä hullummilta.

Kuten kuitenkin huomaa niin aivan vaurioitta ei tukkani tästä kahden värinpoiston käsittelystä kuitenkaan selvinnyt. Katkenneita hiuksia on jonkinverran mutta kuten tosiaan alussa todettu, saan olla onnellinen että ne yleensä vielä päässä ovat. Hiuksissa ei ole mitään aineita silottamassa todellisuutta.

Tämän oli tarkoitus olla vain välietappi ennen uuden sävyn laittamista mutta kahden käsittelykerran jälkeen taidan antaa hiuksilleni pienen hengähdystauon. Sitäpaitsi lopputulos ei tosiaan ole tällaisenäänkään mielestäni yhtään hullumpi niin voin aivan hyvin nauttia hetken aikaa vähän radikaalimmasta liukuvärjäyksestä ja blondimmasta olemuksesta.

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Moikka, ennen seuraavaa värjäystä kannattaa tehda olaplex-hoito. Paras tietenkin, jos kampaajalla käy tekemässä, mutta myös kotihoitoon tarkoitettuja tuotteita löytyy. Ainakin eleven.fi myy olaplex 3:sta. Varmaan löytyy muualtakin. Ja ei näytö väri nyt yhtään pahalta, mutta kannataa ehdottomasti hoitaa hiusta rankkojen käsittelyjen jälkeen 🙂

    • Jenni kirjoitti:

      Kiitokset vinkistä! Lukenut näistä olen mutta en koskaan kokeillut. Muita erinäisiä tehohoitoja kyllä ja nyt annan tosiaan hetken levähtää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.