Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Smoothie to Go

Kaupallinen yhteistyö: Leader

Moi,

On varmaan tullut selväksi että minä olen vannoutunut maitorahkan syöjä. Sikäli jos valmistan smoothien niin lähes poikkeuksetta se sisältää myös maitorahkaa. Niinpä kun valittavissa on valmis smoothiepohja, johon riittäisi lisättäväksi vain vesi niin tapojeni orjana tungen sinne sekaan myös sitä itesään, eli maitorahkaa.

01bee1e0a26d4164f2286c7503b858bbf836d775a0

Leaderin valmiit smoothiemixit ovat makumaailmaltaan Sara La Fountainin käsialaa sisältäen superfoodeja, hedelmää/marjoja/kasviksia sekä kasvipohjaisia proteiinilähteitä (herneproteiini/riisiproteiini/hamppuproteiini). Näihin tarvitsee lisätä vain neste ja ne ovat valmiita nautittavaksi. (Kuva alla täältä).

smoothiet

Itse kuitenkin halusin annokseeni enemmän proteiina eli kävin vaihtoehtoisesti joko jauhepussilla (vaniljahera) tai sitten lisäsin alussa mainittua maitorahkaa. Eli minun käytössäni nämä eivät olleet enää ihan niin luonnonmukaisia tai maidottomia kuin alkuperäisessä ideassa olisi tarkoitus.

IMG_2511 IMG_2529 IMG_2540010ebfcc665c2ac52680a7cdb51896fa360b858798

Omaan makuuni parhaimmat olivat keltainen energisoiva smoothie (vahvasti hedelmäinen) sekä vihreä puhdistava smoothie (yllättävän raikas). Suklaasmoothiessa käytetty lucuma ei tainnut olla minun superfoodini makunsa puolesta mutta muutoin sain pussin sisällöstä hyviä ideoita omiin kokeiluihini. Marjaisa smoothie on varma valinta mikäli kokeilee ensikertaa superfoodeja. Sellaisenaan nämä ovat näppäriä mukaanotettavaksi reissun päälle ja myytävän olen näitä nähnyt ainakin Life-ketjun liikkeissä.

*Sisältää yhteistyötä Leaderin kanssa*

Kaupallinen yhteistyö: Leader

2 kommenttia

  1. :) kirjoitti:

    Hei 🙂

    Mistä olet ostanut noita saran valmis smoothie pusseja?

    • jennie kirjoitti:

      Minä itseasiassa olen saanut nämä yhteityönä Leaderin kanssa mutta ainakin Life-ketjun liikkeissä olen niitä nähnyt myytävän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.