Hae
My Project Is Me

Marraskuun mitat

Moikka,Kuten luvattu niin tulossa on marraskuun mitat viikon viivästyneenä. Eilisen isänpäivän vuoksi en millään ehtinyt koneen ääreen, joten siitä yksi välipäivä. Nyt tosiaan kuitenkin mittojen pariin. Aloitetaan poikkeuksellisesti kuvilla, ilman selityksiä.


Ehkä hienoista pehmeyttä havaittavissa? No jos ei kuvien mukaisesti niin lukujen saatossa ainakin:

Paino:                         58,5kg

Vyötärö:                     71,5cm
Navanympärys:           81,0cm
Lantio:                        84,0cm
Vasen reisi                  51,0cm
Oikea reisi                  51,5cm 
Rasvaprosentti:           23,2%
Sitten on ehkä aika selityksien. Niin monta pientä asiaa, yhden yksinkertaisen vastauksen takana – aivan kuten arvelittekin. Odotan (vai odotamme) toista lasta <3 Tästä syystä en siis koskaan ottanut osaa Fitfarmin Advanceen tai jatkanut personal trainer pohdintojani todellisuuden tasolle. Tästä syystä en myöskään koskaan aloittanut hankkimani ripsiseerumin käyttöä joten käyttökokemuksia sitä ei vielä ihan hetkeen ole luvassa. Lupaan raportoida kyllä kun sen oikean käyttäjän ripset kasvavat kadehdittavasti 😀 Ehkäpä siis hyväksyn nuo mitat, joiden merkitys on itselle koko ajan pienempi. Esimerkiksi elektroninen rasvaprosenttimittarihan ei osaa tulkita rasvan määrää tässä tilanteessa lainkaan. Vaikka kuvat (ja mahdollisesti mitat) otankin kuukausittain, en aio niitä kirjata ylös virallisina tuloksina. Sixpäckin tavoitteleminen vaihtuikin siis kertaheitolla keissimalliin:D ja Ehkä on siis ihan ok, jos vatsa ei enää ole ihan niin litteä kuin se joskus oli. Ainakin tälle on maailman paras ja ihanin syy.Hyvä ystäväni kysyi että mitä tapahtuu minun blogilleni tämän myötä ja olin itse sitä mieltä että ei yhtään mitään. Haastavimmat ajat ovat jo takanapäin (ja voin oikeasti sanoa että treenaamisen sekä ruokavalion osalta olen ehkä kärsinyt haasteellisimmasta ajasta koskaan!), joten eiköhän täällä jatketa ihan samaa rataa kuin ennenkin. Ehkä uusia itsensä ylittämisiä ei enää tapahdu mutta lupaan tulla ylpeilemään kun ketterästi vetelen leukoja maha pystyssä!  Mutta siis tarkoituksena todellakin on liikkua kahden edestä ja syödä tuplasti terveellisemmin, eli eiköhän aiheesta löydy asiaa. Löytynee varmaan jonkun verran muustakin mutta erityistä raskausajan blogia tästä ei ole tulossa. Ehkäpä joskus joku marmatus kasvavasta vatsastakin kuullaan, ainakin kunnes turvottelu vaihtuu oikeaksi raskausmahaksi. Ei saisi olla näin pinnallinen mutta onhan se hieman ärsyttävää kun omat vaatteet alkavat kiristää yllä. Vauvamahaa odotan oikeasti innolla ja onnellisena. Ja koska jotakuta saattaa kuitenkin kiinnostaa, on viikkoja kasassa 12+0, eli aika alussa vielä mennään ja toivonkin todella, etten joudu palaamaan aiheen pariin ikävissä merkeissä.Jäin siis kiinni pienestä valheesta vastauksieni kanssa teidän kommentteihinne mutta en millään voinut olla täysin rehellinen ennen kuin olin saanut vahvistuksen siitä että kaikki on kunnossa. En myöskään halunnut olla kertomassa ensimmäisenä asiasta täällä, vaan tulevat isovanhemmat saivat kuulla uutisista ensimmäisenä. Pahoitteluni siis tästä mutta uskon että ymmärrätte.ps. joku joskus kysyi että vedänkö vatsaa sisään näissä kuvissa, niin en vedä. Jos vetäisin, olisi kuva alla olevan mukainen (eikä se alavatsa näytä siletä enää katoavan mihinkään :D)

164 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Onnea odotukseen 🙂

 2. Eve kirjoitti:

  Osuihan se veikkaus oikeaan 😉 Paljon onnea! Jos ei noista aiemmista teksteistä olisi voinut arvailla, niin sinusta ei kyllä huomaisi että odotat ja vielä noinkin pitkällä, näytät upealta 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kauempaa ei tietoa enää malttanut pimittää 😉 Mutta siis kiitos tästä on mahtava jatkaa täällä blogissakin kun kuitenkin jonkun verran vaikuttaa taustalla omiin tekemisiin.

 3. EmAn kirjoitti:

  Onneksi olkoon ja samat sanat kuin tuossa yllä Evellä! :)Jännityksellä odotan millaisia blogikirjoituksia nyt alkaa tulla.Mahtavaa, jos aiot silti pysyä reippaana ja syödä entistäkin terveellisemmin.Olen usein ihmetellyt tätä asiaa ja tuntuu, että todella moni käyttää tuollaista tilannetta vain tekosyynä sille, että saa löhötä sohvalla syöden herkkuja enemmän kuin koskaan.Toivottavasti kukaan tämän kommentin lukijoista ei nyt suutu. En tarkoittanut, että kaikki niin tekisivät ja joskus varmasti onkin syynsä extra-levolle, mutta kovin usein tuntuu siltä, että monista tulee vain herkkupersoja sohvaperunoita. Mahtavaa, jos löytyy vielä sellaisiakin, jotka liikkuvat kahden edestä, eivätkä vain syö kahden edestä. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Hih, minä ainakin kuuluin ensimmäisen raskauteni kanssa juurikin kuvailemaasi ryhmään. Liikuin sentään aktiivisesti noin puoliväliin saakka mutta sitten se pikkuhiljaa jäi. Nyt aion toimia toisin, vaikkakin jo tässä vaiheessa on myönnettävä että muutama viimeinen kuukausi on ollut haasteellinen väsymyksen ja mielitekojen maailmassa. Kuten kuitenkin todettu tuntuu pahin olevan takanapäin.

 4. Terksu kirjoitti:

  Onneksi olkoon !!T. vauvakuumeinen 😀

 5. Anonymous kirjoitti:

  Onnea! Näytät hyvältä!Mielenkiinnolla jään seuraamaan ja kuulemaan raskausuutisiakin. k.h.

 6. Tea kirjoitti:

  Oi, se oli kuin olikin sitä sitten! Onnea kovasti odotukseen. Ja aivan mahtavaa, että jatkat tätä blogin pitoa, koska varmasti moni muukin samassa tilanteessa oleva kaipaa vertaistukea ja vinkkejä raskausajan ruokailuun ja liikkumiseen. Ja täytyy myöntää, että kyllä ne asiat itseäkin kiinnostaa. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Sitä se sitten tosiaan oli:) Kuukauden ajan jaksoin tietoa pimittää mutta kylläpä se olikin työn ja tuskan takana 😀

 7. Anonymous kirjoitti:

  Onnea Onnea onnea!! <3 :')

 8. Eikku kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut!

 9. Mari kirjoitti:

  Ihanaa!!! Mielettömän paljon onnea! Blogi estää varmaan kivasti ylimäärästen raskauskilojen kertymisen 😀 Meidän perheellä on myös toisen lapsen yritys päällänsä, vielä ei ole tärpännyt, mutta toivottavasti perästä tullaan! Sikäli omalta osalta siun blogi muuttui vielä astetta mielenkiintoisemmaksi.

 10. Maiju kirjoitti:

  Oih, onnea! Ootko seurannut Katri Viirretin Fit You Too -blogia? Nyt on vaan tuplasyy pitää itsestään hyvää huolta <3

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos kovasti! Tuo blogi onkin minulle ihan uusi tuttavuus, johon varmaan siis kannattaa paneutua tarkemmin. Kiitos vinkistäkin siis 🙂

 11. Jenni kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut! <3 Vaikka aihe ei tällä hetkellä olekaan itselleni ajankohtainen, on mielenkiintoista lukea jatkossa raskausajan liikkumisesta, syömisestä yms. Kaikkea hyvää koko perheelle ja ihanaa odotusta! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Varmasti aihe kulkee taustalla mukana monessakin jutussa sen verta kuitenkin isosta asiasta on kyse <3 Ja kiitos onnitteluista, onhan tämä ihan huippua!

 12. Anonymous kirjoitti:

  Onnittelut! Tässä tulee itelleki vielä isompi ”vauvakuume”.. suunnitelmissa meillä toisen teko vasta ens vuoden puolella joskus.. 🙂 Joten sitä silmällä pitäen olen kyllä kiinnostunut lukemaan raskausajan liikunnoistasi, syömisistäsi jne!! Saako kysyä millainen ikäero lapsillesi tulee? Tätä olen miettiny paljon millainen se ikäero olisi paras… meidän mukula on nyt sen 12kk ja nyt on mukava nauttia (vain) omasta vartalosta.-cathy

  • jennie kirjoitti:

   Hih, minusta kanssa tuntui että kaikki vain saavat ympärillä keryoa raskausuutisia ja nytpä sain itsekin. Ikäeroa tosiaan tulee se kaksi vuotta ja pienestä kasvaakin sitten kerralla iso poika <3

 13. Anonymous kirjoitti:

  mahtavaa! oikein paljon onnea! Itseäni kauhesti kiinostaa nimenomaan, miten raskausaikana voi ja jaksaa liikkua, samoin miten sitä jaksaa syödä terveellisesti, vai viekö mieliteot mukanaan 😀

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos. Omalta osaltani toivon että ne haastavimmat ajat mielitekoineen ja pahimine väsymyksineen ovat nyt takana, mutta koskaanhan ei tietenkään tiedä. Juuri nyt oma olo on kuitenkin luottavainen terveellisen jatkon suhteen eli siitä lähtökohdasta aloitetaan.

 14. Anonymous kirjoitti:

  Superisti onnea !! 🙂 Odotan innolla tulevia postauksia ! -Heijji

 15. hmmm kirjoitti:

  Onnea! Vähän tätä aavistelinkin kun olet kirjoitellut jaksamisesta/jaksamattomuudesta.Kiva kuulla, miten raskaus sujuu terveellisten elämäntapojen kera. Itsellä kokemusta vain kahdesta 9 kk kestänestä suolakurkku-salmiakki-kävely -dieetistä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Heh, toivotaan että ne pahimmat ajat mielitekoineen ovat nyt takanapäin (ainakin siltä tuntuu juuri nyt). Ja siis ennenkaikkea kiitos onnitteluista. Tästä on hyvä jatkaa 🙂

 16. Bobby Jean kirjoitti:

  Paljon, paljon onnea!

 17. Adelheid kirjoitti:

  Onnea odotukseen! Käyn kaikki uudet päivityksesi täällä aina lukemassa. Tämä blogi muuttuu varmasti raskautesi myötä monille mielenkiintoisemmaksi. Voit toimia esimerkkinä muille kuinka raskauden aikana voi syödä terveellisesti ja liikkua edelleen. Näytä esimerkilläsi ettei tarvitsee pullahtaa sohvaperunaksi ja mättää kurkusta alas mitä sattuu. Varmasti pääset nopeasti kuntoon myös raskauden jälkeen kun jatkat terveellisellä linjalla. Vaikka itselle odotus ei ole enää ajankohtainen kun lapset on jo tehty niin silti odotan kovasti kuvia tulevilta kuukausilta ja sitten raskauden jälkeenkin. Tsemppiä syksyyn ja toivottavasti paha väsymys ei vaivaa.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos paljon 🙂 Toivotaan että pystyn elämään esimerkillisesti ja kunnianhimoisesti kieltäytymällä turhista mieliteoista.

 18. Mimmu kirjoitti:

  Noniin, maanantai-aamun pienet itkutihrustukset tuli tuosta ultrakuvasta <3

 19. Rimma kirjoitti:

  Voi onnea!

 20. Satu kirjoitti:

  Ihania uutisia 🙂 Onnea odotukseen!

 21. Anonymous kirjoitti:

  Onnea !!!

 22. Elin kirjoitti:

  Voi miten ihanaa!!! Paljon onnea koko perheelle 🙂

 23. Erica kirjoitti:

  Oi miten ihanaa!! <3 <3 <3 Paljon onnea teidän perheelle!! <3 Täällä sama kuin Mimmulla, että silmät kostuivat myöskin 😉

 24. Linn L. kirjoitti:

  Tuhannesti onnea!

 25. ~LOVE~ kirjoitti:

  Mä niin TIESIN tän! :))))ONNEA SULLE!!:):):) JEEJEE!

 26. emilia kirjoitti:

  Voi paljon paljon onnea!!!:)

 27. Anonymous kirjoitti:

  Oikein paljon onnea! Vaikka et aio tästä raskausajan blogia tehdäkään niin mielenkiinnolla odottaisin miten raskausaika vaikuttaa syömisiin ja treenaamisen.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, varmasti aihe taustalla kulkee koko ajan sillä sen verta kuitenkin vaikuttaa omiin tekemisiin.

 28. Anonymous kirjoitti:

  Onnea! Minuakin kiinnostaa raskausajan (toivottavasti normaalisti sujuvan sellaisen!!) treenit ja syömiset. Niin paljon näkee raskausaikana lösähtäviä naisia, että toistaiseksi lapsettomana minua hirvittää onko se lösähtäminen ”pakollista.”Turvotukselle ei tietenkään mitään voi, mutta ruuanhimoa ja läskin kertymistä voi toivottavasti estää!-Linda

  • jennie kirjoitti:

   Toivottavasti 😉 Eikun niinhän se on että ei kaikille himotuksille oikeasti tarvitse antaa periksi ja uskoisin että omalta osaltani ne haastavimmat (ja herkkualtteimmat) viikot ovat nyt takana päin – tai siltä ainakin tuntuu nyt.

 29. Katja kirjoitti:

  voi ihanaa, onnittelut!! 🙂

 30. Anonymous kirjoitti:

  Onnea tuhannesti! <3 Olihan tuo arvattavissa 😉 Ite oon 27 ja kauheessa vauvakuumeessa, sun uutiset ei paljoo auttanu tähän vaivaan 😀 Haluan valmistua koulusta kuitenkin ennen. Mieheni on ihana muttei todellakaan isämateriaalia, sekin mietityttää.. Mutta IHANAA että voin elää tätä raskasunelmaani tätäkin kautta, oon niin onnellinen sun puolesta vaikken sua tunnekaan! Lapset on parasta!-Minttu

  • jennie kirjoitti:

   Oli oli 😉 Ei mutta kiitos ihan oikeasti. Tämä on ihan huippua ja jotenkin nyt on paljon helpompi olla ja elää tämän bloginkin kanssa kun asia on julkistettu.

 31. Papu kirjoitti:

  Onnittelut ihanasta uutisesta ! 🙂 ja tosiaan hienoa että jatkat blogin kirjoittelua, kun kyllähän sitä voi elää ja liikkua hyvin ja terveellisesti myös odotusaikana, kun vain niin päättää tehdä ! Tsemppiä raskauteen ja muutenkin !Kiitos muutenkin positiivisesta blogista, olen jo jonkin aikaa lueskellut sun juttuja, ja löytänyt paljonkin inspiraatiota tavoitella omia haaveitani oman kropan suhteen.

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos kehuista blogin suhteen ja onnitteluista tulokkaan suhteen 🙂 Eihän raskaus tosiaan ole mikään sairaus eli eiköhän tämä pienten alkukangertelujen jälkeen jatku tosiaan tuplasti terveellisemmin!

 32. Anonymous kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut koko perheelle!

 33. Hanne kirjoitti:

  ONNEA! Mikä ihana syy 🙂

 34. Pia kirjoitti:

  Onneksi olkoon 🙂

 35. Anonymous kirjoitti:

  Onpa ihanaa! Paljon onnea! Olen seurannut blogiasi siitä asti, kun löysin sen Iltalehden jutun kautta. Olet ollut motivaattorini omassa ”raskauden jälkeen kuntoon” -urakassani ja olenkin laihduttanut kaikki raskauskiloni pois (8kg) viimeisen 5kk aikana. Luen blogiasi joka päivä ja entistä suuremmalla innolla luen nyt, kun olet raskaana! Vaikka en tunne sinua, tuli uutisesta aivan kyyneleet silmiin! En ole ennen kommentoinut postauksiasi, mutta nyt oli kyllä niin ihana postaus, että oli pakko! Paljon onnea vielä! :)-Minna-

  • jennie kirjoitti:

   Onnittelut itsellesi vain omasta saavutuksestasi! Ihan huippua ja vielä hienompaa on että minä olen saanut siinä olla mukana 🙂 Ja loppuun vielä tienekin kiitos. Kiitos onnitteluista ja ihanasta viestistäsi 🙂

 36. Anonymous kirjoitti:

  Onnea! <3-E-

 37. Anonymous kirjoitti:

  🙂 Olen lukenut blogiasi siitä asti kun näin iltasanomissa kuvan ja hyt iloisen uutisen luettuani kävin oikein työkaverille hihkuttamassa ”nyt se huom! ”minun” blogikaveri odottaa vauvaa =)!!!oikein paljon onnea koko perheelle…odotan oikein innolla uusia juttujasi.Harmi vain kun minun oma vauvansaanti aika on jo ohitte, mutta on minulla sentään jo 4 ihanaa lasta.-Mari-

 38. Anonymous kirjoitti:

  Ihanaa, paljon onnea! 🙂 :)Ja tulen edelleen ehdottomasti lukemaan blogiasi, sillä meillä on sama projekti suunnitelmissa ja se askarruttaakin kovasti, miten sitä jaksaa taas univelkaisena ja juuri synnyttäneenä panostaa liikkumiseen ja syömiseen. Tsemppiä, onnea ja kaikkea hyvää koko perheelle!

 39. Anonymous kirjoitti:

  Aivan ihanaa! Onnittelut 🙂

 40. Anonymous kirjoitti:

  onnea kovasti raskaudesta! selailin ajankulukseni vanhempia kuukausimitat-postauksia ja täytyy kyllä todeta että ihailtava suoritus! tästä tsemppiä itsellekkin(=

 41. Emilia kirjoitti:

  Paljon onnea! Ihana seurata jatkossakin blogiasi! 🙂

 42. Anonymous kirjoitti:

  Valtavasti onnea!- P

 43. Emmm kirjoitti:

  Onnea! 🙂

 44. K kirjoitti:

  Paljon onnea! Täällä toiveissa myös kakkos masun kasvatus. Ihanaa seurata senkin kautta tätä sun blogia.

 45. eccp kirjoitti:

  Tämä piristi kyllä huimasti tätä tylsää sateista maanantaipäivää.. Miten iloiseksi voikaan tulla toisen puolesta. Paljon onnea 🙂

 46. Miisa kirjoitti:

  Ihana uutinen, paljon onnea! 🙂

 47. milla kirjoitti:

  paljon onnea 🙂

 48. Maiju kirjoitti:

  voi ihanata 🙂 Onnea kovasti! 🙂

 49. Laura kirjoitti:

  Paljon onnea vauvauutisten johdosta! Tämä tekee blogistasi varmasti vielä mielenkiintoisemman 🙂

 50. Aino kirjoitti:

  Paljon onnea, ihana uutinen! <3

 51. aippe kirjoitti:

  Paljon onnea!!:)

 52. Anneli kirjoitti:

  Voi että! Mielettömästi onnea! 🙂 Tosta kondiksesta on hyvä lähteä eteenpäin, raskauskin sujuu varmasti paljon helpommin kun on hyvä peruskunto kaikin puolin. Puhumattakaan sitten raskaudesta palautumisesta, sitten aikanaan! Vielä kerran tuhannesti onnea! 🙂 Älä vaan lopeta kirjoittamista, luulen että moni ruudun tällä puolella painiskelee raskaus + liikunta + terveellinen ruoka -tasapainottelun kanssa 🙂

 53. Anonymous kirjoitti:

  Voi miten ihanaa! Paljon paljon onnea! 🙂

 54. Lilyh kirjoitti:

  Paljon onnea! Tuosta kuvasta ei kyllä arvaisi millään, että mahassa majailee pikkuinen asukas! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, mielenkiinnolla odottelen että milloinhan se masu todella pullahtaa esiin kun väittävät että toinen näkyisi ennemmin kuin ensimmäinen..

 55. Anonymous kirjoitti:

  Paljon onnea odotukseen! Ja kirjoittele vaan niitä raskauspostauksia!! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Varmasti aihe ainakin sivuaa monessa jutussa ja saattaapa olla että joskus joutuu kirjoittamaan vain aiheesta itsessäänkin.

 56. Marinen kirjoitti:

  hihih, paljon onnea!! =) Nyt mua naurattaa, kun joskus mietin sen sun pahoinvoinnin takia, että ootkohan raskaana.. ja kielsit olevasi 😉 saatoitpa sillon ollakin :))

 57. C kirjoitti:

  Oioioioio, onnea ihan mielettömästi! <3 Näytät ihan super ihanalta ja voin vain kuvitella millainen ilmestys olet vauvamasun kera! En malta odottaa :)Olisi ihana kuulla blogissa myös kaikkea raskauteen liittyvää. Vauvan odotus kun on niin jännää aikaa. Niin että jos se vain tuntuu luontevalta, niin minä ainakin tosi mielelläni lukisin muun lisäksi myös raskausaiheisia juttuja.Tsemppiä odotukseen! <3Ps. Kinka vanha teidän ensimmäinen lapsi on? Oma muksuni täyttää parin viikon päästä vuoden. Ihana murmeli <3

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, odottelen kyllä innoissani itsekin vauvamasun kasvua. en voi sille mitään mutta minusta se vain on ihana 🙂 Esikoinen on tosiaan nyt 1,5 ja ehtii siis juuri täyttää kaksi ennenkuin perheeseen saappuu uusi pikkuinen. Niin se aika vain menee äkkiä. Teilläkin on kohta suuret yksivuotisjuhlat edessä 🙂

 58. Ihana Elisa kirjoitti:

  Onnea! (=

 59. Anonymous kirjoitti:

  Hei ja onnea!! Mä löysin sun blogin TÄNÄÄN ja rupesin heti selailemaan innoissani 🙂 Olen myös raskaana, ja ylipainoa on kertynyt aika reilusti, ja sen tähden yritän nyt raskaana todella tarkkailla että mitä syön, ettei tule isoa vauvaa + tietenkin että kaikki olisi kunnossa pienellä, (meille myös tulossa toinen lapsi). Luulen ehdottomasti että jään lukijaksi tänne, ja olisi kiva kuulla kaikkea neuvoja raskaana ja ruokavaliosta, kalorimääristä ja sen sellaisesta. Olen todella pihalla, joten kiva saada step byt step ohjeita tietävältä ihmiseltä. (Mä mietin erityisesti noita kalorimääriä, tällä hetkellä syön about 1800kaloria päivässä, ja syön noin 5 kertaa päivässä. tämä tuntuu sopivalta, ei jää nälkä, mutta ei tarvitse nyhvätä. Miltä tuo 1800 kuullostaa?)

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos sinulle ja onnittelut itsellesikin! Ihan huippua kuulla muista samaa hetkeä elävistä myös täällä blogin puolella:)sehän mniten paljon energiaa tarvitsee, on sen verta yksilöllistä etten tarkkaan tuijottaisi kalorimääriä. Jos tuntuu että syö tarpeeksi niin silloin varmasti näin on. Tärkeintähän kait on kuitenkin se että syömästään saa tarpeeksi ravintoaineita ja että syöty ruoka on terveeellistä. henkilökohtaisesti kalorimäärät ovat ehkä hienoisessa nousussa lisääntyneen rasvan (öljyjen) käytön takia. Ennenhän käytin omegaa ravintolisänä mutta nytkun se on ei-suositeltavien aineiden listalla niin olen yrittänyt lisätä sen saantia muutoin.

 60. Neppari kirjoitti:

  Voi onnea! Kaikki kaverit tässä just aloittelee toista kierrosta, minäkin haluan!!! 🙂 <3

 61. zaia kirjoitti:

  Onnellista odotusta koko perheelle! 🙂

 62. Anonymous kirjoitti:

  Jesjesjesjesjes!!!! 😀 olen pitkän aikaa seurannut erinäisiä fitness, hyvinvointi ja liikunta blogeja.. Kunnes sain tietää olevani raskaana.. Sen jälkeen ei oikein yksikään blogi ole tuntunut niin kovin kiinnostavalta, missään kun ei puhuta siitä että vaatteet kiristää, väsyttää ja on paha olokin.. Päinvastoin 😀 olen koittanut kaivaa esille blogia liikunnan ja raskauden yhdistelmistä ja nyt se tipahti syliin kuin suoraan taivaalta 🙂 Sydämellisesti onnea ja kaikkea hyvää tulevaan. Jään innolla seuraamaan jatkoa 🙂 elämme elämän parasta aikaa <3-C- rv 13 ja risat 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Heeeei, ihan mahtavaa kuulla että samoilla linjoilla ja tuntemuksilla liikutaan! Onnittelus siis itsellesi yhtälailla!

 63. Anonymous kirjoitti:

  huh, purskahdin itkuun. :’) onneksi olkoon teille <3

 64. Anonymous kirjoitti:

  Milloin on laskettuaika? Kun lapsi syntyy, niin kuinka kauan aiot olla kotona? Ja onnea vielä!! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   laskettuaika osuus vasta toukokuun lopulle eli hyvän tovin ehddin vielä odootella ja miettiä tulevaa kotiaikaa 🙂

 65. JenniK kirjoitti:

  Mielettömästi onnea odotukseen! Itsellä menossa 13+1 eli aika samoilla fiiliksillä ollaan 🙂 Innolla siis seuraillaan…

  • jennie kirjoitti:

   Oi iloa, onnittelut itsellesikin 🙂 Ihan mahtava kuulla että täällä blogin puolella on muita samassa tilanteessa eläviä!

 66. JenniK kirjoitti:

  Mielettömästi onnea odotukseen! Itsellä menossa 13+1 eli aika samoilla fiiliksillä ollaan 🙂 Innolla siis seuraillaan…

 67. Mirimë kirjoitti:

  Onnea, onnea, onnea <3 Aamuherkkis täällä tihrustaa kyyneleet silmissä 🙂 Mielenkiinnolla odottelen, miten treenaaminen vauvamasun kanssa sujuu 🙂 Vauvelilla on hyvät olot kasvaa sellaisen äitin masussa, joka oikeasti huolehtii kummankin hyvinvoinnista

 68. Reetta kirjoitti:

  Oikein oikein paljon onnea koko perheelle! 🙂

 69. Anonymous kirjoitti:

  Ihana uutinen! 🙂 Onneaonnea!

 70. Anonymous kirjoitti:

  ihania uutisia! Ethän kuitenkaan lopeta tätä blogia? On ollut itselleni niin hyvä motivaattori :)! Minua ainakin kiinnostaisi postaukset siitä, miten raskauden eri vaiheissa tulet treenaamaan ja mihin keskityt, saati sitten synnytyksen jälkeen.

 71. S. kirjoitti:

  Isot onnittelut! 🙂

 72. Anonymous kirjoitti:

  Onnea, aivan ihanaa! Olen seuraillut sun blogia säännöllisen epäsäännöllisesti, vaikka ei nyt aivan mun makuun sovi – oot nimittäin liian laiha 😉 Ihanasti kuitenkin kerrot arjestasi, joten tsemppaa muitakin syömään oikein ja liikkumaan. Kiitos siis tästä!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos paljon:) Ja hassu kuulla tässä vaiheessa vielä tuosta hoikkuudesta/laihuudesta kun itse ”tuskastelee” kiristäien housujen kanssa 😉 Kaikella rakkaudella ja hyvällä siis.

 73. Anonymous kirjoitti:

  Onnea odotukseen! 🙂

 74. Janette kirjoitti:

  Oioi onnea!!!!:)<3 ihana uutinen!

 75. Ansko kirjoitti:

  Onnea odotukseen <3 Ihana tuo ultrakuva <3

 76. Sheldon kirjoitti:

  Moi! Ihan mahtavaa, onnea! Olen seurannut blogiasi jo kaaauan, ja nyt sattumalta ollaanki samassa tilanteessa: treenin, syömisten ja raskauden yhdistämisessä <3 Ensimmäistä odotan, vasta viikoilla 9+5 mutta toivotaan parasta <3 <3 Tsemppiä odotukseen ja kaikkeen, seuraan teidän taivalta jatkossakin ! 🙂 Sheldon

 77. Amanda kirjoitti:

  Onnittelut! Täällä eletään onnellista keskiraskautta ja luvattoman paljon olen blogiin asiasta höpöttänyt! 😀

 78. -didi- kirjoitti:

  Onnea 🙂

 79. Noora kirjoitti:

  Voi onnea Teille 🙂 Ihanaa!

 80. Anonymous kirjoitti:

  Täällä myös eräs lukija, jolla on melko lailla samanlainen tilanne ja ilmeisesti samoissa viikoissakin mennään! 🙂 Innolla odotan kyllä postauksiasi myös odotusajan liikunnasta ja ruokavaliosta, joten toivottavasti postailet näistä asioista jatkossa!- S

 81. Anonymous kirjoitti:

  oi ihanaa!! 🙂 paljon onnea <3

 82. Anonymous kirjoitti:

  oi että!! 🙂 onnea paljon!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.