Hae
My Project Is Me

2. kuukausi takana

Heippa taas,

Kohta on takan toinen kuukausi tätä elämäntapamuutosta ja laihtumista.. Niin siis ajallisesti takana on kaksi kuukautta mutta teollisesti mitään ei ole tapahtunut (kylläpä nyt nolottaa).

Tämä toinen kuukausi meni oikeasti heikosti. Ihan alussa meni hyvin, se ensimmäinen viikko. Sitten muka oli koko ajan jotain ettei ehtinyt liikkumaan kun piti ristiäisiä valmistella jne (niin, meillä oli pojan ristiäisetkin). Sitten olikin jo vaikea päästä rytmiin mukaan – hyvä jos käytiin edes kerran päivässä kävelemässä saati sitten kaksi! Ja aina ei edes ollut kyse varsinaisesta urheilusuorituksesta noilla lenkeillä, monesti mentiin vain kauppaan ja takaisin tms.

No entä ruokailu? Eipä se sujunut sen paremmin kuin ensimmäisenäkään kuuna.. eli syötiin kyllä se mitä pitikin mutta sen lisäksi söin kaikkeaa ihan turhaa (jäätelöä, karkkia yms.)

En oikeastaan odota maanantaina mitattavia tuloksia lainkaan.

Olen kyllä suunnitellut että alkava 3. kuukausi on uusi alku kaikelle. Siitä tarkemmin mittaustulosten yhteydessä.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Moikka! Luen sun blogia ihan päivittäin, luen jo lukemiani juttuja ja tietty niitä uusia. Nyt havahduin oikein lukemaan tätä alusta asti järjestyksessä. ja miten helpottavaa onki nähdä että ei se sullakaan aluksi ollu ihan helppoa (herkuttelujen suhteen)nyt oot niin hyvässä kunnossa ja upean näkönen ettei voi edes uskoa että sulla mitään ongelmaa on ikinä ollu kuntoilun/laihduttamisen tai ylipäätänsä painon suhteen.Itselläni vielä kaiken kukkuraksi teininä saatu hiivasyndrooma joka aiheuttaa pahaa makeanhimoa, tosi vaikea olla herkuttelematta kun alkaa huimaa ja pyörryttämään heti jos on ilman sokeria… yritän nyt kuitenkin pikkuhiljaa tästä tsempata. kuntoilutottumukset alkaa jo olee kunnossa.mutta sitä vaan että:Oot mulle tosi tärkeä inspiraation lähde!Kiitos <3

    • jennie kirjoitti:

      Arvaa, luin tämän tänään uudestaan ja uudestaan koska tästä tuli niin mielettömän hyvä mieli <3 Ja taas, kun tähän palasin sinulle vastaamaan niin mieleni tekisi halata sinua kiitokseksi – Iso Kiitos siis sinulle!Ei tässä kukaan tosiaan mikään yli-ihminen ole. Kyllä on monen monta kertaa aloitettu, ja aloitettu seuraavana päivänä taas uudestaan kunnes oppi on mennyt perille. . Oliko se Piacsso vai kuka, joka maalauksia tehdessään aina välillä onnistui saamaan aikaan mestariteoksen mutta varastoihin jäi tuhansia tuhrutöitä ja näinhän se menee elämäntapamuutoksissakin – vain harjoittelu tekee mestarin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.