Hae
My Project Is Me

Työpäivänasua ja hiusmuutosta

Moi,

Päivänasujen kuvaaminen on kaukana minun mukavuusalueeltani. Olen joskus ollut huomattavsi luonnollisempi kameran edessä, enkä tiedä ihan tarkalleen johtuiko se siitä että kuvasin itseäni enemmän vai että olin tyytväisempi vartalooni. Totuutta pilee varmasti molemmissa ja jos ammattilaisiin on uskominen niin harjoittelu tekee mestarin. Siispä sillävälin kun sitä unelmakroppaa koulitaan esiin, harjoitellaan hieman kameran edessä olemista. Tällä asulla olin jonain ei-niin-aurinkoisena-päivänä töissä.

IMG_2995

IMG_3009

IMG_3001

Mekko: Vero Moda, täältä

Kengät: Zara

Neuletakki: Gina Tricot

Valonpuutteesta johtuen kuvatkin ovat vähän enemmän rakeisia mutta hyvä niin, eipä näy kuvattavan epäkohdat niin hyvin 😉 Se mitä sen sijaan näkyy hyvin on tukan väri. Kyllästyin iänikuiseen juurikasvuuni sekä kulahtaneeseen blondiin tukkaani noin kuukauden päivät sitten. Hain kaupasta mahdollisimman lähelle omaa hiusväriäni muistuttavan sävyn kuitenkin siten että siinä olisi hitusen punaista seassa (kerran vihreäksi värjänneenä olen opiinut virheistäni). No liian tummahan siitä omaan makuuni tuli enkä oikein ollut sinut värin kanssa, edes parin viikon jälkeen. Olen tieten tahtoen pyrkinyt haalistamaan värikypärääni ja onnistunut siinä ilmeisen hyvin kun kuvia vertaa.  Hius alkaa ehkä olla hiljalleen valmis seuraavan vaiheeseen..

IMG_3000

IMG_2864

IMG_2869 IMG_3010

11 kommenttia

 1. hippaliinu kirjoitti:

  Hienot asut ja olet todella kaunis kokonaisuus! 🙂

 2. Mari kirjoitti:

  Oot kyllä sievä ku mikä! Epäkohtia en mä ainakaan nää 😉

  Ja hei kiitos Jenni tästä blogista! Oot yks mun suosikeista, jonka blogia oon seuraillut jo vuosia. Oot maanläheinen tyyppi ja ehkä siksi niin helposti samastuttava 🙂 Tsemppiä projektiin! Täällä ollaan about samoin mitoin ja tavoittein liikenteessä. Pikkuhiljaa hyvä tulee…

  • jennie kirjoitti:

   Johtuu sumeista kuvisat 😀 😀 Mutta kiitos Mari, kehuja on aina ihan saada varsinkin pitkänmatkan lukijoilta 🙂

 3. Jaanaba kirjoitti:

  Hyvän väriset hiukset, mää oon sitä miletä, että oma väri tai lähelle oma väri sopii ihmiselle kuin ihmiselle parhaiten. =)
  Ja toi mekon väri sopii sulle todella hienosti. =)

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Hieman enemmän täsäs on viekläkin sävä kuin omassa luonnollisessa värissä mutta toisaalta, kuka haluaisikaan ostaa kaupasta maantienharmaat väripurkkia :X

 4. Sanna kirjoitti:

  Ihanan väriset hiukset kauniilla naisella 🙂 Miten oot saanu niistä vaalennettua noin luonnollisen väriset?? Mäki tahon just ton väriset :)!

  Sanna

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos <3 Googlettelun tuloksena löysin vinkin käyttää hilseshampoota vaikkei hilsettä olisikaan ja sillä olen ahkerasti tukkaani pessyt. Toinen mikä auttaa (googlen mukaan) on öljyhoidot. Niitäkin olen tehnyt satunnaisesti mutta kokeilematta jäi keino nukkua vaikka oliiviöljytyssä tukassa yön yli ja pestä se aamulla.

 5. Outi Karita kirjoitti:

  Hyvän näköiset ja kauniit asukokonaisuudet ja tukka sopii sulle hyvin! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Outi :)En tainnut koskaan käydä kommentoimassakaan mutta säkin olit löytänyt ihania kevätvaatteita taannoisella shoppailureissulla

   • Outi Karita kirjoitti:

    Hih, kiitos 🙂 Kevät toi mukanaan ihania vaatteita kauppoihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *