Hae
My Project Is Me

Viikon tapahtumat

Moikka,

On jälleen sunnuntai ja yksi viikko tätä elämäntaparemonttia takana. On siis aika kerrata miten viikko tämän osalta siis sujui.

Liikunta:
Liikunnan osalta sujui enemmän kuin mallikkaasti! Joka päivä kävelin, kuten tarkoituksenmukaista on, tunnin lenkin tuolla noin 7km/h vauhdilla. Lisäksi eilen lauantaina lähdin samalla vauhdilla kävellen äidilleni ja sieltä takaisin, josta tuli yhteensä ylimääräiset 10km. Näin sunnuntai aamuisin meillä on vauvauinti, jonka matkan kävelin edestakasin (yhteensä noin 8,5km). Lisäksi juoksupostauksestani innostuneena olen yrittänyt kävelylenkin ohella ottaa sen muutaman juoksuaskeleen, yhteensä noin 10min/päivä.

Treensain myös ”omalla-ajalla” kerran jumppatunnilla ja kerran tangolla:) Niin ja aloin viimein treenamaan lihaksiakin (vatsat ja ojentajat) kotona.

Vatsalihasta, vatsalihasta

Syömiset:
Syömiset menivät hieman samoin kuin edellisviikollakin. Pääosin olen tytyväinen mutta minkäs tällainen herkkuhamsteri itselleen mahtaa. Koska en selkeästi osaa kieltäytyä syömästä jos jotakin on jo olemassa niin täytyy vain pitää huoli ettei herkkuja tosiaan siis ole. Pystyn nimittäin kieltäytymään niistä kaupassa mutta kotona se on jo paljon haastavampaa. Vihdoin Sticky Toffee Pudding on pakkasesta loppu ja uutta ei tule.

Näistä koostui suurinosa pääruuista tällä viikolla:

Täytettyä kanaa pekonissa, uunikasviksia ja salaattia
Munakasta

Innolla odottamaan huomista vaalla käyntiä mutta välissä tosiaan ensin sinne tangolle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.