Hae
My Project Is Me

BC Viikkokertaus 6/10

Moikka,

Viime viikko oli otsikonkin mukaisesti järjestyksessään kuudes dieettiviikkoni. Omalla kohdallani se tarkoitti kevennystä eli ajanjaksoa jolloin treenattiin vähemmän mutta myös syötiin vähemmän – tankkauspäivää lukuun ottamatta. Tankkailuistani kirjoittelinkin eilen tarkemmin mutta se mitä en tainnut mainita, niin suureksi hämmästyksekseni usein mainittua hiilarikrapulaa ei ilmennyt. Muutoin ruokavalio oli ”sitä samaa” vähän kevennettynä versiona.

Nyt löytyi myös aidosti maukas Guestbar

Nyt löytyi myös aidosti maukas Guestbar

Kevennetty treeni tarkoitti tosiaan vähennettyä treenimäärää eikä treenikertoja kertoja kertynyt kuin neljälle päivälle sikäli jos aamulenkki lasketaan treenikerraksi. Ohjeen mukaankin totaalilepopäiviä piti olla kolme, joista yksi tankkauspäivä ja minähän tein työtä käskettyä.

liikunnat

Kertaakaan en salitreeniä tehnyt vaan korvasin ne ohjelmaan kuuluvilla viikkotreeneillä (kahvakuula ja juoksuintervallit). Kolmas treenikerta oli työpaikkani järjestämä perinteinen hyvinvointipäivä Vierumäen urheiluopistolla, jossa ohjelmaan kuului muun muassa apinointia Flowparkissa sekä Kin-Ball-treenit. Kin Ballia on pakko puolustaa sen verta että epäilykseni rennosta ja helposta treenitunnista olivat täysin väärät. Oletan että laji on monelle entuudestaan melko tuntematon, itselle ainakin oli. En edes yritä selittää sääntöjä mutta sanon vain että suurta, kevyttä, palloa on tarkoitus pyrkiä pitämään ilmassa koko joukkueen voimin samalla kuitenkin saaden vastustajan pudottamaan sen. Pallo on niin iso että muuta joukkuetta tarvitaan avuksi ja kaltaiselleni yksilösuorittajalle tällainen tiimipeli oli oikein tervetullutta vaihtelua. Hidas ja rauhallinen tempo muuttui melko äkkiä ihan muuksi kilpailuhengen ottaessa vallan. Hiki tuli ja syke nousi.

kuva 4(58)

kuva 5(41)

Ja se Flow-Park eli aikuisten apinointirata. Olen pidemmän aikaa halunnut tätä päästä kokeilemaan ja viimein tämä odotus palkittiin. Ideana lyhykäisyydessään on suorittaa erilaisia köysiratoja esteineen ilmassa ilman turvaverkkoja. turvallisuuden takaavat valjaat sekä päässä keikkuva kypärä. Ennen ensimmäisellekään radalle astumista ohjaaja opastaa turvallisuustekniikassa ja käyttää kiipeilijän harjoitusradan läpi. Varsinaisia ratoja on viisi erilaista, joista viides on vaativin. Kyllähän tämä apinointi käsissä jonkin verran tuntui mutta ei sitä siinä kaiken hauskuuden keskellä ehtinyt kovin paljoa ihmettelemään.

kuva 1(99)

kuva 1(100)

kuva 2(103)

 

kuva 3(80)

Ja nyt on pakko mainita että Grouponilla on vielä tällä hetkellä tarjous, jolla pääsee Vierumäen Flowparkkiin tutustumaan hintaan 11€ (norm.22€). Tarjous täällä.

kuva 2(104)

Oli ihan huikea kevennetty viikko mutta ihan yhtä mukava oli palata takaisin tavallisten treenien ääreenkin tänään. Samat, tylsät ruoatkin maistuvat edelleen ihan hyvälle ja mikäs tässä on jatkaessa vielä viimeiset neljä viikkoa – tai kauemminkin. Eihän se projekti neljän viikon päästäkään tule loppumaan kuin seinään vaikka joitakin muutoksia varmasti tulee (voin ainakin vannoa että aamulenkit jäävät historiaan).

kuva 2(102)

kuva 3(79)

kuva 5(40)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *