Hae
My Project Is Me

Leikin lomassa liikutaan

Moi,

Minähän vietän tällä hetkellä melkoisesti aikaa leikkipuistoissa ja ulkona muutenkin. Vaikka siis suurinosa ajastani ulkoillessa menee tietysti juurikin siiitä syystä miksi siellä ollaan (leikkiessä ja maailmaa ihmetellessä) niin jonkun hetken olen pyrkinyt nappamaan itsellenikin.

WP_20130912_027 WP_20130912_014

Olen aiemminkin sanonut leikkipuistojen olevan täynnnä loistavia kuntoilumahdollisuuksia ja jälleen kerran olen tämän ilokseni huomannut. Tällä kertaa tosin ennemminkin kehonhuollonvälineenä kuin varsinaisena lihaskuntoharjoitteena (joka toki sekin olisi mahdollinen).

Tämä venytys oli aikoinaan yksi inhokkejani, nykyään jotain ihan muuta. Irrottaa ihanasati lavat toisistaan kun vain malttaa painaa itseään alaspäin. Salilla käytin vastaavaan venyttelyyn puolapuita (itseasiassa kaikissa seuraavissa).

IMG_9249

Perinteisempi venyttelymalli rinnalle, yläselälle ja hartioilleIMG_9251 Jos mahdolista niin suosittelen kokeilemaan samaa venytystä myös ylempää, tekee minun jumiutuneille hartioilleni ainakin ihmeitä

IMG_9250

Kyljet

IMG_9252

Ja sitten ehkä se jota tulee tehtyä ihan liian vähän, roikkuminen. Vaikka näyttääkin että jalkani yltäisivät maahan niin näin ei ole.

IMG_9253

Niin, ja kun pikkutytöt apinoivat itseään edestakaisin niin helpon näköisesti niin olihan se minunkin pakko kokeilla 😀

IMG_9254

ps. yritän tänään palata kommenttienne pariin, pahoittelen pientä viivästystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.