Hae
My Project Is Me

Pala kakkua, kiitos

Moi,

Viikonloppu hujahti ohi lähes huomaamatta enkä oikeastaan edes päässyt koneen äärelle, jonka vuoksi yritin pitää teitä ajan tasalla facebook-tililläni. Vieläkin ajantasaisempaa menoa on ollut tarjolla Instagramissa, johon olen liittynyt jokinaika sitten. En ole ollut ihan varma onko instagram-tilini tarkoitusperä olla enemmän henkilökohtainen kuin blogiini liityvä, mutta nyt se on jotain näiden kahden väliltä. Osa onkin minut sieltä saattanut jo löytää ja te muut löydätte minut siis salanimellä @nyplis.

insta

Nyt kun olen julkistanut eläväni tätä nykyaikaa niin samalla on pakko viitata viikonlopun kiireisiin, eli I love me-messuihin. Itselle nämä messut ovat jonkinlainen syksyn kohokohta ja on mukava huomata kuinka nekin elävät aina ajan hengessä. Tänä vuonna ravinnon ja treenin pinta-ala oli valtava ja samalla muita osa-alueita oli selkeästi vähemmän. Omalle kohdalleni tämä sopi paremmin kuin hyvin, sillä lähinnä tästä syystä minä paikalla tänä vuonna olinkin. Tutuksi kävivät monemoiset ständit ja suustani jäin kiinni lähes jokaiseen niistä. Ei ihme, että kotiin oli kannettavana tällainen määrä kaikenlaista.

kassit

Ja koska yksi päivä messualueella ei ollut riittävästi piipahdin hieman pikaisemmin paikalla vielä sunnuntaina. Ihan tyhjin käsin en paikalta päässyt pois tuolloinkaan.

tuotteet_2

Kun sanoin, että jäin suustani ständeille kiinni, tarkoitan sitä todella. Monen näytteilleasettajan kanssa tuli puhetta vasta lanseeratuista uutuustuotteista sekä vielä lähiaikoina tulossa olevista ihanuuksista, joista en voi olla mainitsematta Foodinin lanseeraamaa raakakakun valmistuspakettia. Foodin tosiaan tarjoili ehkä maailman herkullisinta raakakakkua (joka oli ehtinyt lauantaina suuren kysynnän vuoksi jo loppumaankin jossain vaiheessa) ja pian tätä ihanuutta voi valmistaa meistä jokainen kotona. Raakaleivonta on omalla kohdalla vielä vähän tuntematonta maaperää mutta maistelukertojen lomassa olen menettänyt niille palan sydämestäni. Tuhtia tavaraahan ne ovat, eli kaloreiksi ei näitä herkkuja kannata muuttaa, mutta jos on lupa syödä kakkua ja samalla saada siitä itselleen ravinteita ja ravintoa (ei vain siis energiaa!) niin miksi niin ei voisi tehdä. Varsinkin kun alan olla vakaasti sitä mieltä että raakakakut voittavat makunsa puolesta ”tavisversiot” mennen tullen.. Oma taiteenlajini tulee todennäköisesti jatkumaan edelleen proteiinileivonnaisten parissa mutta odotan kyllä innolla sitä marraskuun päivää kun tätä kakkua pääsen omassa keittiössä valmistamaan.

kakku_1

 

Viime viikkoon mahtuikin peräti kolme palaa raakakakkua kun messujen lisäksi kävin viimein kokemassa CityCenterin BeGood Wellness – baarin. En ollut pettynyt, mutta odotin ehkä vielä vähän enemmän varsinkin kun paikkaa markkinoitiin ihan uudenlaisena juttuna vaikka todellisuudessa muitakin raakaruokapaikkoja on olemassa. Ehkä sijainti, aukioloajat ja tarjonta on jokseenkin suurempia massoja tavoittavampaa kuin monessa muussa paikassa. Raakakakkupalojahan saa nykyisellään myös Ruohonjuuresta ja ne ovat Maria Lönnqvistin käsialaa (ja mitä olen hänen tuotoksiaan maistanut niin NAM!). Tuohon BeGoodiin kuitenkin palatakseni, söin kakun lisäksi salaatin sekä nautin supersmoothien.

begood

begood2

kakkua

Messukassien sisältöön tullaan varmasti palaamaan ihan lähipäivinä sillä senverta mielenkiintoisia tuotteita tuli kotiin kannettua. Osa tuotteista on oikeasti ihan uusinta uutta, kuten vaikkapa eräs uusi lisäravinnesarja, ja osa taas vain itselle uutuuksia. Vaikka osan tuotteista sainkin yhteistyökuvioiden merkeissä, niin kyllä näihin pääsi käyttämään myös omia euroja.

tuotteita

Tämä postaus ei sisällä varsianista yhteistyötä kenenkään kanssa, jonka vuoksi en linkkaa ketään yksittäistä näytteilleasettajaa tai mainitse alussa yhteistyöstä erikseen. Sanon vain vielä kerran sen, että mielenkiintoisia uutuuksiin on ollut mahdollisuus tutustua, ihanniinkuin bloggaamisen kautta on saanut mahdollisuuden tavata monia upeita bloggaajia. Itse messuilla päädyin fanikuvaan vain maailman symppiksimmän Annan kanssa, vaikka muitakin tuttuja toki messualueella näkyi.

annankaa

 

4 kommenttia

 1. anna kirjoitti:

  Hahah, fanikuva 😉 Nojoo, tuo termi toimii kyllä toiseenkin suuntaan. Sie oot niin <3 !

  • jennie kirjoitti:

   Koska hehkutuksille ei muuten tulisi loppua niin sanon vaan että ite oot, eikä saa sanoa enää takasin 😉 Ei mutta oli mahtava tavata taas pitkätä aikaa. Toivottavasti järjestyy uusi mahdollisuus tässä syksyn aikana vielä!

 2. armi kirjoitti:

  oli oikeesti niiiiiiin ihanaa nähdä sua ja annaa ihan livenä ja jutella hetki !! 🙂 tulin siinä lifen luona moikkaamaan ja lähdin vähän kiireellä kun kaveri soitti … löytyipähän onneksi kymmenen minsan etsinnän jälkee, hahha ! 😀
  multa itseltä melkeen tarttui mukaan raakasuklaanvalmistuspaketti, mut ajattelin kuitenkin hakea sen syysloman alun kunniaksi ihan tosta keskustasta, en ois varmaan jaksanu kantaa sitä loppumessuja 😀 kalaharin suolaa en voinu olla ostamatta 🙂
  sä muuten näytit ihan älyttömän hyvältä, huomas kyllä et jotain bikinicampjuttua oot tehny yli kaks kuukautta! jestas, oon ihan kade sun haballe 😀 ittehän tänään kävin koululiikassa ekaa kertaa salilla ikinä ja oli kivaa, vaikkakin rajoitetusti sain kaikkea tehdä koska syömishäiriö vie voimia vielä niin paljon. mut ymmärrän kyllä miks pumppailuihin oot koukkuun jäänyt 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kyllä mä sut muistan paremmin kuin hyvin 🙂 Omalta puoleltani vielä ISO KIITOS että kävit moikkaamassa, kuten silloin sanoinkin niin oot ensimmäinen lukija kenet olen oikeasti tavannut livenä, eli eräs elämäni huippuhetkistä on nyt koettu silläkin saralla. Luitkin jo varmaan miten ihanasti Anna tästä pikatapaamisesta kirjoitti? Taisivat kaikki osapuolet olla ihan yhtä hölmistyneinä siinä tilanteessa 😀

   ja kiitos kehuista, jotka ovat totaalisen taukoviikon loppupuolella (kaiken vaapaayönnin ja kevyemmän treenin jälkeen) kannustavaa kuultavaa – suunta on siis oikea. Ihan niinkuin sinullakin, eli tsemppiä sinulle syksyn jatkoon ja muista tehdä asioita jotka tekee sinut itsesi onnelliseksi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.