Hae
My Project Is Me

Edessä uusi elämä

Moikka,

Eilisen kilometritekstin jälkeen voin ehkä tarjota jotain hieman kevyempää. Flunssa alkaa omalta osaltani olla selätetty ja luottavaisin mielin odottelen maanantaita jolloin palaan urheilun pariin. Olen tässä viime päivien aikana juonut kuppitolkulla kuumaa inkivääri- ja sitruunavettä. Siirryin tähän luonnonversioon kun kaapissa olleet Pandol Hotit loppuivat.

Kuten kerroinkin niin siirryin herkuttelusta takaisin terveellisyyteen ja flunssaa vastaan on taisteltu myös hedelmäsalaatin voimin. Niin ja ehkä ihan vähän kuitenkin myös suklaan 😉

Olen myös nyt vihdoin ja viimein saanut aikaan jonkinmoisia ratkaisuja ja otin eilen yhteyttä tuohon tulevaan saliini. Kyllä, minusta tulee nyt sitten kaiken pohdiskelun jälkeen salihirmu, joka pummppaa siellä aina arkiaamuisin jo ennen seiskaa. No ehken sentään ihan joka päivä ole siellä väkertämässä painojen kanssa.. Ennen minkäänmoista kokemusta kuvittelisin tekeväni kolmena päivänä lihaskuntotreenin (ma, ke, pe) ja noina välipäivinä (ti, to) aerobisen suoritteen. Jos toki alan ammattilainen ehdottaa tuota harjoitusten päittäin vaihtamista niin otan toki ohjeen vastaan. Kunhan nyt ensin pääsen salille asti.

Tulin tosiaan siihen tulokseen että jos työelämään palattuani haluan maksimoida aikani kotona, tulee minun jatkossa urheilla aina aamuisin ennen työpäivää. Ihan tuohon aikaan en viitsi kotona kauheasti hyppiä ja pomppia hyvän naapurisovun säilyttämiseksi ja koska haluan kuitenkin tehokkaan treenin niin minkäänmoinen himmaaminen ei siis tule kuuloonkaan.  Lisäksi omissa mielikuvissa näen itseni jostain syystä treenamassa salilla oman olohuoneen sijaan. Aloitan harjoittelemisen välittömästi saatuani saliohjelman käyttööni ja nyt odottelenkin maanantaiksi puhelua jotta pääsemme sopimaan saliopastusajasta ja samalla jäsenyydestä. Odotan niin innolla eli ehkä tämä todellakin oli se oikea ratkaisu.

kuva: http://weheartit.com/entry/12261320

 

4 kommenttia

 1. Riikka kirjoitti:

  Onnittelut loistavasta päätöksestä ja ihania treenihetkiä 🙂 Itsekin käyn aamuisin, mahtava aloitus päivälle 🙂

 2. jennie kirjoitti:

  Näinpä sen olen ajatellutkin Riikka. Lisäksi tuossa aamutreenaamisessa on toki se etu verrattuna työpäivän jälkeiseen että se ei tosiaan syö aikaa muulta sosiaaliselta elämältä eikä laiskuuttaan tule jätettyä menemättä kun ei nyt rankan työpäivän jälkeen muka millään jaksa.. (huomaa että näin olen asiaa itselleni selitellyt.. :D)

 3. Anonymous kirjoitti:

  oot ihana! Niin huippublogi.. En malta oottaa että saan lukea tän loppuun. Kysymys: kuinka sä pääset aamulla ennen töitä salille? Kuka hoitaa lastasi? Jos tosi aikasin jo meet treenaa.. T. Mimmu

  • jennie kirjoitti:

   Poikaystäväni vie pojan päiväkotiin ja minä vuorostani haen. Poika on siis tosiaan päiväkodissa. Johonkin postaukseen joskus kirjoitinkin että meillä liikuntarytmit on jaettu siten että itsellä on aamuvuoro ja hänellä ilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *