Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Bonusway – bonusta verkkoshoppailusta

Kaupallinen yhteistyö: Bonusway

Kaupallinen yhteistyö, Bonusway

Olen aito, elävä esimerkki, tyytyväisestä Bonusway-palvelun asiakkaasta. Olen ollut asiakas jo useamman vuoden ajan; tehnyt ostoksia netistä,  kerännyt bonuksia verkko-ostoksistani ja kerryttänyt rahaa  bonustililleni siinä sivussa. Ja näin yksinkertaisesti koko systeemi itseasiassa toimiikin.

bonusway_liikkeet

Jos Bonusway ei ole vielä tuttu niin esimerkiksi plussa-kortti tai S-etukortti varmasti on. Kaupan kassalla ennen maksutapahtumaa vilautetaan kortinlukijalle bonuskorttia ja kerätään kotiin ostotapahtuman bonukset. Kun bonuksia on tarpeeksi, realisoituvat ne rahaksi, jonka voi käyttää kuten parhaaksi näkee. Bonusway toimii jokseenkin samalla ajatustavalla, mutta verkossa.

bonusway_perusteet

Kuva Bonuswayn nettisivuilta

Itse aikanani ennen liittymistäni, joka on ihan ilmaista, mietin että ovatko erilaisten kauppojen tarjoukset voimassa myös Bonuswayn kautta sisäänkirjautuessa. Voin sanoa että ovat ne. Omissa ostoissani en siis ole vielä törmännyt tilanteeseen että esimerkiksi havittelemani mekko Zalandolla olisi eri hintainen kuin suoraan Zalandon sivujen kautta selatessa mutta esimerkiksi lentolippujen hinnat saattavat Bonuswayn tietojen mukaan muuttua. Tämä on kerrottu aidosti ja avoimesti myös heidän sivuillaan, eli aika reilu peli etten sanoisi.

Ainoa miinus tulee ehkä siitä että Bonuswayn piiriin kuuluvia liikkeitä on jo niin paljon, että joskus on mennyt bonukset sivu suun kun onkin vasta jälkikäteen tajunnut että esimerkiksi lastenkauppa Lekmeriltä olisi saanut kerrytettyä bonuksia. Vahingoista viisastuneena, olen päättänyt tästä eteenpäin tarkastaa Bonuswayn sivuilta mahtaako jokin liike kuulua heidän bonuksen piiriin ennen varsinaisen ostotapahtuman tekoa. Aika moni tosiaan kuuluu ja liikkeitä tulee koko ajan lisää (tätä kirjoittaessa niitä on 897kpl).

bonusway_shoppailu

Itse olen siis tykännyt palvelusta ja ainoa miinuskin jonka keksin on ihan omasta huolimattomuudestani johtuvaa. Ja tämän hehkutuksen jälkeen on ääretön ilo kertoa että uudet asiakkaat saavat nyt 10€ bonuksen ensimmäisestä ostoksestaan. Jos siis et ole vielä jäsen niin nyt kannattaa liittyä. Ja te muut: Oliko Bonusway palveluna teille jo tuttu? Mitä olette tykänneet?

Kaupallinen yhteistyö: Bonusway

2 kommenttia

  1. Marja kirjoitti:

    Bonusway on juuri sinun blogisi kautta tullut tutuksi, mutta minulla ongelmana on juurikin sen olemassaolon muistaminen… Monta kertaa on tullut tilattua ilman, että on tajunnut kerryttää bonuksia. Ei auta kuin skarpata!

  2. jennie kirjoitti:

    hahhha, sama 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.