Hae
My Project Is Me

Ripped in 30: Viikko 4

Moi,

Ajastan hieman Jillian Michaelsin Ripped in 30 vd:n neljännen ja samalla viimeisen viikon kertausta sillä huomiselle on luvassa kuukausimittoja kuukausikatsauksineen. Viikko neljä on ensimmäisen viikon tavoin koko vartaloon keskittyvä ja liikkeet vaativat jonkinverran keskittymistä onnistuakseen. Edelleenkään liikkeet eivät tähtitieteellisiä suinkaan ole, mutta niissä on helppo hieman fuskata, jolloin tehoja ei saa irti. Tämän huomasin itse paremmin kuin hyvin ja ensimmäisellä kerralla olinkin hieman hämmentynyt treenin helppoudesta, olivathan kaksi edellistä viikkoa olleet mielestäni jo todella rankkoja. Tämä helppous on kuitenkin silmänlumetta ja lepopäivän, sekä oikean asennoitumisen jälkeen, treenistä sai taas tehoja irti ihan eri tavalla. Totuttuun tapaan dvd:llä tehtävät liikkeet rasittavat useita lihasryhmiä samanaikaisesti. Paljon lankusta tehtäviä liikkeitä sekä ensimmäistä kertaa koko vatsasarjana yksi liike sen sijaan että 30sek jälkeen vaihdettaisiin: selkämakuulta nosto ylös ja kurotus kohti varpaita. paluu selälleen ja jalat 90 asteen kulmaan ja kurotus kohti jalkoja. Jalkojen ja käsien lasku takaisin makuuasentoon ja sama juttu alusta. Ei ehkä yksin tehokas liike, ja kuten sanoin aiemmin niin helposti fuskattavissa, mutta treenin lopussa tuntui kyllä siellä missä pitikin.

osa 1

osa2

Periaatteessahan minun treenini tämän dvd:n osalta ovat nyt ohi sillä ohajeistuksen mukaan jokaista ohjelmaa on tarkoitus tehdä viikon ajan, jolloin kokonaiskesto on 28vrk. Ehkäpä itse kuitenkin puserran vielä ne kaksi päivää, jolloin saadaan täyteen kokonainen 30. Tämän jälkeen luvassa on lepoa loppuviikko ja seuraavalla viikolla alkaa uusi kuukauden mittainen ohjelma. Siinä missä tavoitteeni tämän dvd:n osalta oli treenata kuudesti viikossa, taidan seuraavalla kerralla käyttää viittä päivää siten että ennen seuraavaan viikko-ohjelmaan siirtymistä olisi aina yksi lepopäivä. Lisäksi toinen lepopäivä osuu sille päivälle kun sitä tuntuu tarvitsevan. Tällä kuuden päivän syklittämisellä kroppa nimittäin tuntui tarvitsevan lepoa välillä hieman useamminkin, varsinkin kun lepopäivä ei ollut aina edes kuuden päivän ajanjaksolla. 

Muutoin vielä kuluneesta viikosta niin projektin kannalta tämä ei ollut paras mahdollinen. Minua vaivasi alkuviikosta kova väsymys ja tiistaina päätinkin antaa kropalle paitsi lepopäivän niin myös herkkupäivän, kaapinnurkkia useaan otteeseen läpikäyden. Herkkupäiväksi sen ei suinkaan tarkoitus ollut muodostua vaan väysmys vaati osansa takaisin nopeiden hiilihydrattien muodossa.  Keskiviikko ja torstai sujuivat jo paremminja viikonlopuksi vaihdoin maisemia vantaalta Turkuun. Omien kotiympyröiden ulkopuolella on vain aina haastavampaa pitää yllä ihan tavanomaisia rytmejä ja rutiineja vaikkei mitään katastrofaalista tapahtunutkaan. Hieman vain höllempää oelmista ja vähemmän treenaamista sekä toki nauttimista siitä hyvästä seurasta, jota tarjolla oli.

itsetehtyä pizzaa ja toki salaattia

itsetehtyä pizzaa ja toki salaattia

 

Rahkaa Turussa

Rahkaa Turussa

 

Kansalaattia ja jottei olisi liian terveellistä niin valkohomejuustolla

Kansalaattia ja jottei olisi liian terveellistä niin valkohomejuustolla

 

Viikonlopputreeninä ulkoilua lisäpainon kanssa

Viikonlopputreeninä ulkoilua lisäpainon kanssa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.