Hae
My Project Is Me

Quorntilla Time

Ne kerrat kuin olen quornia ruoanlaitossa käyttänyt, on se päätynyt korvaamaan broileria. Viimeisimmällä kerralla kuutiot päätyivät tortillojen täytteeksi yhdessä muiden herkkujen kanssa.

P1090448

P1090443

Tortillat ovat minusta tavattoman herkullinen, terveellinen ja helppo ruoka, jota kuitenkin tulee valmistettua suhteellisen harvoin. Parhainta tässä kerrassa taisi olla tuo quacamole, joka creme fraichen kera oli aivan täydellistä.  Hieman huijariolo kuitenkin tuli sillä täydellisenmakuisen quacamolen tekoon minun tarvitsi vain soseuttaa avokadot, joihin lisäsin valmisseospussin. Maku oli kuitenkin parempi kuin ihan aidosti itsevalmistamassani, joskin siinäkin on toki kyse vain oikeasta maustamisesta – kuten ruoanlaitossa yleensä. Jos siis joltakulta löytyy se täydellinen quacamole-ohje, niin mielelläni otan vastaan.

P1090450

sisältö: Maltodekstriini, suola, paprika, sipuli, valkosipuli, juustokumina, happo (sitruunahappo), chilipippuri, cayennepippuri, oregano

P1090449

3 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Moi,
  minä laitan omaan täydelliseen quacamoleni avocadoa, sipulia, valkosipulia, chiliä (tai sweetchili-kastiketta), suolaa, pippuria, tomaattia ja limen mehua.

 2. Emmi kirjoitti:

  Ja lisäyksenä vielä edelliseen epäterveellisyyspäivinä lisää joukkoon hiukan aurajuustoa..

 3. lare kirjoitti:

  Heh, siinähän ne sun täydellisen guacamolen ainekset on: jätät vaan maltodekstriinin ja hapon laittamatta niin tulee takuulla vielä parempaa. 😀 Mä laitan esim. soija- tai quorn-tortilloihin soossiksi ihan vaan muussattua avokadoa (saa jäädä vähän kökköjäkin), jonka maustan lime&pepperillä (santa maria), sitruunamehulla ja ruususuolalla. Myös klassinen suola+mustapippuri+sitruuna toimii. 🙂 Tosin en tiedä, onko tuo sitten guacamolea enää, klassiseenhan kuuluu esim. tomaatti ja sipulikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.