Hae
My Project Is Me

Alkuvuoden liikuntoja

Moikka,

Alkuvuosi on liikkumisten osalta alkanut oikein kohtuullisesti vaikken ihan tavoitteessani (8h/viikko) olekaan pysynyt. Kuten kerrottu, olen aamutreeneissä uskollisesti pitänyt mukana sykevyötä, jonka ihan alkuperäinen syy oli oma tuntuma tavanomaista korkeammista sykkeistä. No näin ei näytä kuitenkaan (onneksi) olevan, vaan sykkeet ovat jotakuinkin samanlaiset kuin aina ennenkin. En aio listata tähän päiviitäisiä kulutuksia ja/tai sykkeitä mutta hieman salipäivästä riippuen siellä 200kcal paikkeilla on kulutus ja keskisyke vaihtelee 105-125 välillä.

Liikkumiset yhteensä yksinkertaistettuna (jostain syystä en saanut kuvakaapattua ja rajattua lokitietoja heiaheiasta)

Viikko 1: 7,5h
Viikko 2: reilu 6h

kierrätettyä kuvaa kun vihko on tällä hetkellä mystisesti jossain..

Taannoin ihmettelin että kuinka salilla on nykyisin aina niin mahdoton kiire, eli kuinka  sitä ei muka meinaa ehtiä samaan tapaan kuin ennen kaikkia liikkeitä. Sitten tajusin että harjoitteluaikanihan salilla on lyhentynyt tunnista noin kolmeen varttiin aukioloaikamuutosten vuoksi. Kun aloitin salillakäymisen ovet aukesivat 6.00 ja nykyisin 6.30. Eli olen joutunut nipistämään aikaa alusta. Olen joutunut talven takia nipistämään aikaa myös lopusta sillä talven vuoksi kuljen töihin yhtä aikasemmalla junalla mahdollisten myöhästymisien vuoksi. Siinäpä se vartti sitten olikin.

Kerran otin sykevyön mukaan myös iltakävelylle, ihan vain varmistuakseni kävelynopeudestani, jonka olen myös epäillyt hidastuvan. Tämä huoli oli yhtälailla aiheeton sillä sama tunti kului tuohon n. 6km matkaani kuin aina aiemminkin. Iltaisin tuo sykevyö on harvoin mukana sillä lenkille lähdettyä en ole yleensä käynyt kotona sen ja työpäivän välissä. Pojallekin tämä järjestely on sopinut sillä haluaa useimmiten jäädä jokatapauksessa ulos päiväkodista haun jälkeen.

Iltaisin on vielä pimeää, kyllä se kohta taas valkenee

Tälle viikolle jäänee liikkumiset melko vähäisiksi tämän flunssan takia, josta tosiaan toivon paranevani mitä pikimmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.