Hae
My Project Is Me

Kyllä ihminen voi olla hölmö

Moikka,

Kuinka hölmö pitää ihmisen olla että se ei tajua jäädä kotiin lepäämään? Vastaus on että juurikin näin hölmö. En varsinaisesti ole kipeä mutta pää on raskas ja silmissä on sellainen kuiva tunne kuten usein flunssaisena. Päätä särkee ja kurkkua. Ajatuskaan ei taida toimia ihan täysillä koska jostain syystä kuitenkin olin sitä mieltä että meidän tulee lähteä pojan kanssa ulkoilemaan isännän painellessa salille.

Hyvin nopeasti ulkoilun vaihduttua pojan kävelytemposta omaani, tajusin että eihän tästä mitään tule ja tuskastelin kotiin olevaa matkaa (joka ei edes oikeasti ollut kuin muutaman kilometrin mutta silti). Kotiin päästyäni nukahdin pojan kanssa sohvalle ja tässä sitä nyt ollaan sitruunateen ja eukalyptushunajan kanssa.

Olen ehkä ollut tänä talvena enemmän kipeänä kuin koskaan ennen. Ärsyttävintä on ehkä se, etten oikeastaan koskaan ole kunnolla kipeänä vaan juuri sellainen puolitoipilas, jonka on aivan turha unelmoida urheilevansa mutta joka ei kuitenkaan voi jättää menemättä töihin koska ei ole niin kipeä. Ärsyttävää!

9 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Voi raasua sua.:( Nyt sit vaan lepoalepoa, ja sinkki on yks hyvä mitä kannattaa syödä vähän enemmän. Sitä on pähkinöissäkin, mutta sitten ihan tabletteina.:) Sairastaminen on niin turhauttavaa, tiedän tunteen kun talvella meinaa kokoajan joku lenssu iskeä.

 2. Eve kirjoitti:

  Mulla on aina sama juttu, että en ole kunnolla kipeä mutta kuitenkin työkuntoinen. Ja minäkin olen tänä syksynä ja talvena sairastellut jo turhan monta kertaa. Ehkä tuo kierre aina jää sitten päälle kun ei kuume nouse ja pöpöt kuole kunnolla vaan pääsevät aina yltymään uudestaan. Pikaista paranemista sinne kuitenkin 🙂

 3. Merja T. kirjoitti:

  Niin samoilla fiiliksillä… Juuri tässä töihin lähdössä teetä hörppien ja nenäliinat käden ulottuvilla! Lepäilehän ja pikaista paranemista! 🙂

 4. Crunches not Cookies kirjoitti:

  Mulla on ihan sama, aina vaan puolkipee :/ Ärsyttää. Tsemppiä ja pikaista paranemista sulle!

 5. emski pemski kirjoitti:

  Kokeile pakurikääpäteetä, luonnonyrtti 🙂 En ole sen jälkeen ollut kuin kerran kipeänä, ja sekin tauti katosi mystisesti kahdessa päivässä, kun join pakuriteetä. Ennen olin useasti kipeänä. Kaverit nykyään tulevat tänne teelle, kun ovat kipeitä. Suosittelen 🙂 Tyyristä ehkä, saa netistä tilattua, mutta todella riittoisaa.

  • Anonymous kirjoitti:

   Jos oikein onnekas on niin metsästä voi löytää myös tätä pakuria:) vanhempani tuovat joskus maaltamme, eikä maksa mitään:)

 6. Lintunen kirjoitti:

  En olekaan pitkään aikaan käynyt kommentoimassa, mutta ensinnäkin oikein paljon onnea vauvan johdosta. Ihana vauvamasu näkyi aiemmissa postauksissasi <3Paljon paranemista sinne! Itsellänikin flunssakausi menossa. Kurkussa hirveästi limaa ja tosi kipeänä, nenä valuu ja väsyttää tosi paljon. Kuumetta ei tietenkään ole, etteivät pöpöt vaan vahingossakaan kuolisi 😀 Viime vuonna tuli oltua tosi paljon kipeänä. Olenkin koittanut muistuttaa itseäni mahdollisimman puhtaasta ruoasta, josko se motivoisi terveellisempään elämään ja flunssat vähenisivät.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Avantouinti on tuntunut auttavan ainakin äitiäni 😛 Säännöllisesti kun uskaltautuisi sinne veteen niin hyvää tekis. Jos lähellä kotia olisi sopiva paikka, varmaan kävisinkin. Hyvä lupailla kun ei ole :DTähän asti olen tyytynyt syömään sinkkiä purkista. En ihan jatkuvaan mutta flunssa kausina ja heti jos alkaa olla mitään oireita.-E-

 8. jennie kirjoitti:

  Pahoittelut kaikkien muidenkin ”kroonista lenssua” potevien puolesta. Onneksi eletään jo Tammikuun puoltaväliä, helmikuu on lyhyt ja maaliskuussa alkaa helpottamaan tämä talvi. (täytyy ajatella positiivisesti!). Kiitos myös kaikista nujerrusvinkeistä, nyt vain parantumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *