Hae
My Project Is Me

Lättäpeppu

Pyrin välttämään turhia negaatioita blogissani ja varsinkin otsikoinnissa mutta nyt haluan jakaa tämän hetkisen ärsytyksen kohteeni: Roikkuvat farkut. Raskauden edetessä olen siirtynyt tavallisten farkkujen sijaan mammaversioihin, missä ei sinänsä ole mitään vikaa. Farkut tuntuvat mukavilta jalassa, ne eivät purusta mistään ja ovat itseasiassa ihan kivannäköisetkin. Paitsi että ne eivät ole kivannäköiset, ainakaan hetken päästä, sillä ne alkavat roikkumaan päälläni ärsyttävästi. Kun farkut, joiden ei ole tarkoitus roikkua takapuolen kohdalta, roikkuvat, muuttuu treenatumpikin peppu aivan lättänäksi. Voitte vain kuvitella mitä se tekee ei-niin-treenatulle takalistolleni.

IMG_4455

Helposti olettaisi että ongelman ydin ovat liian pienet housut vaan ei – myös suuremmassa koossa on sama ongelma. Kuten myös kokoa pienemmässä, joka ei muuten edes tunnu niin mukavalta päällä. Melkoinen first world problem mutta minulle juuri nyt ajankohtainen ja todellakin se kaikista ärsyttävin asia mitä pukeutumiseen tulee.

2 kommenttia

  1. OSK kirjoitti:

    Olen ihan samaa mieltä! Äitiysfarkuissa ei ole tilaa ulkoneville pakaroille ja kyse ei ole siitä, että päälläsi olisi liian pieni koko.
    Raivostuttavaa! Olen suosiolla siirtynyt erilaisiin leggareihin ja pidenmpiin paitoihin, koska en kerta kaikkiaan ole löytänyt peffasta istuvia äitiysfarkkuja mistään. DR.Denimin Kissyt on hyvät, mutta niidenkin kanssa paidan on olatava pidempi, ettei avonainen sepalus näy 😀

    • jennie kirjoitti:

      Luojan kiitos en ole siis ainoa! Mietin ihan rehellisesti muutamaan otteeseen kehtaanko asiasta edes kirjoittaa mutta lohduttavaa kuulla etten ole siis ainoa. Kait se on itsekin lähdettävä leggari- ja paitaostoksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *