Hae
My Project Is Me

Hyvä löytö

Moikka,

Aina sillioin tällöin tulee mainittua vaatekaapin uusintaprojektistani ja tämä postaus liittyy nyt siihen. Haluan siis kompaktin, monikäyttöisen, sisällön, joiden keskenään yhditelemeninen on helppoa. Jos näillä kriteereillä pitäisi valita vaatekaapin paras artikkeli olisi se ehdottomasti tässä kevään aikana H&M:ltä hankkimani mekko/tunika.

Jos en keksi mitään päällepantavaa niin tähän voi aina luottaa. Helpp asu niin työpäivään kuin iltamenoihin. Kesällä mekko käy myös sellaisenaan mutta siihen on myös äärettömän helppo yhdistää erilaisia housuja, hameita ja shortseja. Mallinsa vuoksi toimii myös hieman turvonneempina päivinä koska häivyttää keskivaratlon epämiellyttävät muhkurat mennessään pois. Kertakaikkisen hyvä ostos siis. Valitettavasti samaa mallia en enää löytänyt ainakaan nettikaupasta mutta liikkeistä voinee tilannetta vielä tarkastaa.

ps. Jouduin hieman säätämään noita valotuksia, jotta mustasta erottuu nuo muodot mutta ei anneta sen häiritä.

6 kommenttia

 1. rrrous kirjoitti:

  Aivan hurjan inspiroiva tää sun blogi 🙂 Ja yhtä monikäyttönen ku toi ihana tunika^

 2. Anonymous kirjoitti:

  miks sun pohkeesta tulee tollanen ” luu” 😮 vaisiis onko se luu vai mikä se on 😀 ?ps. ihana blogi ♥

  • jennie kirjoitti:

   Heh, ei itseasiassa ole luu vaan jo nuoruusiästä saakka kiusanani ollut suonikohju. Ja kiitos kun käyt lukemassa 🙂

 3. Trina kirjoitti:

  Olet todella kaunis ja näytät aivan mahtavalta! tykkään paljon sun blogista! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.