Hae
My Project Is Me

Matka on varattu

Kun tänään aamusta astuin ovesta ulos, mietin että jotain tällaista on varmaan odotettavissa talvireissulla Skotlannissa. Niin, eilen tosiaan tein suunnitelmista totta ja varasin lennot koko perheelle.

Vaikka Skotlannissa lukuisia kertoja olenkin vuosien aikana ehtinyt mummolassa käymään, ei yksikään reissuista ole osunut talveen. Myöhäisin ajankohta on ollut elokuun loppu ja aikaisin vastaavasti huhtikuun alku. En siis säiden suhteen tosiaan tiedä mitä odottaa – paitsi etten ainakaan lunta. Käsitykseni mukaan jos jotain sataa niin se on vettä ja lömpötila on jotain 0-5asteen väliltä. Tuntuu oikeastaan aika hassulta ajatella että sää tuskin on kovin paljoa tämän hetkistä (Suomen) lämpötilaa kylmempi.

Matkamme ajoittuu joulun ympärille sitten että sekä vuodenvaihde ettö joulu tulee juhlittua hieman toisenlaisissa maisemissa. Sikäläisistä juhlaperinteistä en tiedä mutta ilokseni huomasin että  Edinburghissa on suuret joulumarkkinat avoinna aina aattoon saakka.  Ihanaa kun on pitkästä aikaa jotain, mitä odottaa.

Koriste eräässä Edinburghin ympärivuotisessa joulukaupassa

Koriste eräässä Edinburghin ympärivuotisessa joulukaupassa

 

2 kommenttia

  1. E kirjoitti:

    Olen kateellinen! Vautsi. 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Saa olla 😉 Eikun oikeasti, on ihan mielettömän hienoa päästä kokemaan vähän erilainen joulu ja vähän erilaiset talvimaisemat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.