Hae
My Project Is Me

Aerial Yoga

Mokka,

Minulla oli ihan mahtava perjantai-ilta kun pääsin vihdoinkin kokeilemaan Aerial Yogaa Vertical clubille. Lähdin tunnille käytännössä ilman minkäänlaista ennakkotietoa tai ajatuksia, avoimena kaikelle. Aerial Yoga yhdistää siis liikkeitä joogasta sekä sirkusmaailman hammock-liinan kanssa tehtävästä akrobatiasta.

Osallistumani tunti oli tarkoitettu aivan aloittelijoille ja tarjosi hitaan, lempeän tutustumisen lajiin. Aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta liikunnasta ei mielestäni tarvita lainkaan mutta kuten kaikessa kehonhallintaa kehittävässä lajissa, oman kehon tuntemus on eduksi. Ensimmäisen tunnin liikkeet ovat luonnollisesti kaikille mahdollisia ja osa tehdään lattialta ja osa ilmasta käsin. On uskomatonta miten paljon tämä kangassuikale oikeasti tukee ja antaa pitoapua asennoille kun sen vietäväksi vain uskaltautuu heittäytymään.

Ei, en seiso lattialla vaikka se siltä hieman näyttääkin vaan ihan reppaasti ilmassa 🙂

 

Aion ehdottomasti käydä kokeilemassa myös seuraavaa tasoa ja odotan oppivani ehkä hivenen enemmän erilaisia liikkeitä kuin tällä aloitustunnilla. Ohjaaja ihanasti lohdutteli minua että jos vain jatkan niin varmasti löydän haastetta kunhan alkuharjoitteluista pääsee etenemään  – en epäile tätä yhtään.

Jos muuten kiinnostus heräsi niin ainakin vielä Offeriumista saa kolmen kerran tutustumiskortin edulliseen hintaan 24€.

12 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Oon aina halunnut kokeilla tuota narujuttua! En tiedä mikä siinä kiehtoo,mutta aina on tehnyt mieli kokeilla. Nyt tiiän jopa sen nimen! Täytynee etsiä tästä läheltä joku paikka jossa tuota pidetään 🙂

 2. Tea kirjoitti:

  Oi, en ole koskaan kuullutkaan tälläisestä! Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja varmasti kokeilun arvoiselta jutulta.

 3. Nanna kirjoitti:

  Vaikuttaa ihanalta!! 🙂 Kiitos vinkistä!

 4. Onysablet kirjoitti:

  Voi, tahtoo kokeilla! Missäs päin Helsinkiä kyseinen klubi sijaitsee?

 5. stiia kirjoitti:

  Jos sulla on vain mahdollisuus päästä kokeilemaan oikeaa kangasta jossain, niin kannatan! Itsellä on takana muutama vuosi sirkusteua (lähinnä juurikin kangasta, mutta muös trapetsia ja tramppaa tulee tehtyä jonkun verran) ja joka treeneihin meno on yhtä hauskaa! Tosin tällähetkellä parannellaan taipeiden pahoja palovammoja ”pienen” otteen lipeämisen seurauksena, mutta ei se menoa haittaa kauheasti ;)Kyllä tuo on sellainen laji, että siinä jää saleilu kakkoseksi (sitäkin harrastettu ”tosissaan” viitisen vuotta). Kehonhallinta ja lihakset kasvaa kyllä potenssiin 6!

 6. Saara kirjoitti:

  Hei, osaatko sanoa onko tuolla Vertical Clubilla millaiset suihkumahdollisuudet ja pukuhuonetilat?Huomenna oisin menossa ja pitäis saada vähän aikataulutettua päivää sen mukaan, et käynkö tuolla suihkussa vai kiiruhdanko kotiin.Kiitos jo etukäteen, jos vaan ehdit vastata 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Vitsit sentään.. Suihkusta en ole ihan varma, ei ainakaan ole pukkarin yhteydessä. Itsekin huomenna matkaan kyseiselle salille perjantain piristykseksi 🙂

  • Saara kirjoitti:

   Mulla pamahti niska ja selkä lukkoon, joten jäi nyt sit kuitenkin väliin 🙁 Buu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.