Hae
My Project Is Me

Tästä se alkaa!

Hihhei,

Viimeistä kertaa kolmeen viikkoon herään aamuun kiirehtien sillä tämän jälkeen alkaa viimein kesäloma. Hyvällä onnella säät suosivat ja pääsen viettämään pääkaupunkilaista turistielämää. On minulla hieman muitakin suunnitelmia ja ainakin Uusikaupunki sekä Tampere kuuluvat matkasuunnitelmiin heti ensimmäisellä viikolla.

Lomanihan tulee loppumaan Vierumäellä tehtävään kuntotestiin, johon olen viimeksi ottanut osaa vuonna 2010. Luvassa siis punnerruksia, vatsalihaksia ja kyykkyjä sekä hieman liikkuvuutta ja hapenottokykyä testaavia suoritteita. En kuollaksenikaan muista miten viime kerralla suoriuduin muuta kuin että hyvin. Eiköhän ne määrätkin jostain löydy, jotta voi hieman parantaa tälle vuodelle.  Se on näköjään aivan sama miten lomani pidän niin tämä testaus sattuu aina loman päätteeksi – viimeksi lomailin syyskuussa ja testaus oli viikko loman päättymisestä. Nyt tilanne on ehkä vielä hurjempi kun oikeastaan lopetan loman kesken voidakseni osallistua testaukseen mutta onhan se nähtävä onko kehitystä tapahtunut.


Tämä kuntotesti on siis työpaikkani järjestämä jokavuotinen tapahtuma, jolla tahdotaan tukea liikunnan iloa ja hyötyä myös työssäjaksamisessa. Tähän samaan projektiin liittyy heiaheiaan kirjaamani liikuntasuoritteet.

Erityisesti ajattelin pyhittää lomalla aikaa venyttelylle. Vaikka siis venyttelen aina pikaisesti salitreenin yhteydessä ja nykyään taas iltaisin kotona niin jotenkin olosta on tullut jäykkä. Joku saattaisi sanoa lohdutellen tämän johtuvan vain lisääntyneen lihaksen määrästä mutta on siinä varmaan kyse myös hieman entistä vähäisemmästä venyttelystä. Niinpä aion nyt keskittyä tähän oikein ajan kanssa. Ja ulkoilu. Aion viettää koko loman ulkona jos aurinko vain paistaa 🙂 Ja jotta loma ei kuulosta suorittamiselta, niin ehdottomasti aion myös muistaa lomailla!
Näillä suunnitelmilla, kohti viimeistä työpäivää vähään aikaan ja siitä viikonlopun ja loman viettoon.


12 kommenttia

 1. annepa kirjoitti:

  Vaihda joku osa liikunnasta joogaan, esim astangajoogaan. Siinä kehittyy samalla venyväksi ja lihaksikkaaksi. Joogalla voisi hyvin korvata esim lenkin tai pari viikossa.

  • jennie kirjoitti:

   Kestäisiköhän kärsivällisyyteni joogaa.. Olen kyllä kuullut paljon hyvää ja ei se mahdottomalta ajatukselta ainakaan tunnu kokeilumielessä.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Ei vitsi sinulla on aivan ihanat hiukset! Onko hiuksiesi rakenne muuttunut jotenkin liikkuessasi vai ovatko hiuksesi aina olleet noin ihanan paksut? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, omasta mielestäni ne ovat ihan tavanomaiset, Kait se on se että itsestäänselvyyksiä ei aina osaa arvostaa 😉 En kyllä ole huomannut että rakenne olisi muuttunut mitenkään, eli kait ne sitten aina ovat tälläiset olleet. Tosin ystäväni kerran totesi että hänestä hiukseni ovat nykyään paremman näköiset kuin joskus nuoruusvuosinamme.

 3. Eli kirjoitti:

  Mukavaa lomaa, toivottavasti sää suosii 🙂 Samaa mieltä anonyymin kanssa, sinulla on ihanat ja paksut hiukset!

 4. Ikiliikkuja kirjoitti:

  Venyttelysuunnitelmasi kuulostavat hyvältä. Itsekin pitäisi näillä liikunnoilla enemmän venytellä. Josko sitä vaikka ryhdistäytyisi! Onneksi on joogaa ja venyttelytunteja kalenterissa, pelastavat edes jotain.Oikein rentouttavaa lomaa sinulle! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Olen yrittänyt katsastaa näitä venyttelytunteja omaltakin salilta muttei ole aikataulut osuneet kohdille 🙁 Ehkä näin itsenäisesti sitten.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Jos alkulämpö venyttely ja salin jälkeinen lihasten palauttava venyttely on kunnossa, ei muuta tarvita.

  • jennie kirjoitti:

   Tuo jälikvenyttely vain tuppaa jäämäään niin lyhyeksi niin sillä olen lisännyt hieman lisävenyttelyä iltoihin.. Ja eikös se pidä ihan yhtälailla treenata liikkuvuuttakin jos sitä tahtoo lisää. Kesä 2013 ja spagaatti, täältä tullaan!

 6. Anonymous kirjoitti:

  Hei, mä näin sut täällä Uudeskaupungissa! Mä katsoin siinä rannan K-kaupassa että miten näytät niin tutulta ja mietin, että kylläpäs näyttää samalta kuin eräs nainen lukemassani blogissa. Pidin kuitenkin samalla mahdottomana sitä että joku oikeasti eksyisi tännepäin Suomea, ainakaan vapaaehtoisesti.. 🙂 Toivottavasti nautit lomasta!

  • jennie kirjoitti:

   Olihan se juurikin se kerta kun kävelin kaupasta ulos Ben&Jerrysin jäätelön kanssa ;)Ukihan oli oikein ihana paikka, ainakin näin kesällä. Ensi kerralla tulet sitten nykimään kädestä ja moikkaamaan. Olisi nimittäin mahtava jsokus päästä tapaamaankin teitä lukijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.