Hae
My Project Is Me

Feeling Blue

*Sisältää mainoslinkkejä

Moi,

Tänään esittelen teille ehkä erään kaikkien aikojen lempiasuni eli yksinkertaisuudessaan collegehousut ja huppari/collegetakki/muu rento paita. Olen ollut aina vähän tällainen verkkarityttö ja viihtynyt rennoissa vaatteissa eikä äitiys auttanut tätä asiaa kun kotona ja kodin ulkopuolella tuli herkästi viiletettyä verkkareissa päivästä toiseen. Vastapainona pidän myös laittautumisesta eikä minua uhkailuistani huolimatta tulla  työpaikalla näkemään kollareissa.  Mutta vapaa-ajalla näky on hyvin helposti seuraavantapainen ja pitää jälleen paikkansa kun olen ollut kotona perheen pienimmän sairastaessa.

Aurinkoisempia päiviä tähyilemässä

Aurinkoisempia päiviä tähyilemässä

IMG_3095 IMG_3103

Huppari @Gazoz, Paita @Vero Moda, Kollarit @Gazoz

Nämä yhteistyölumppani Gazozin kautta ostamani housut ovat ehkä tämänhetkiset lempparini, johtuen niiden kapeahkosta mallista. Omissa kollareissa on ensiarvoisen tärkeää että lahkeista löytyy resori, sillä muutoin ne rispaantuvat satavarmasti. Lisäksi katsoin että Lidliin näytti olevan tulossa kapeammanoloisia kollareita, tunnetusti halpaan hintaan. Ja jos nyt halvoista hinnoista puhutaan niin nuo Gazozin hupparit ovat tarjouksessa 19,90€ niin kauan kuin varastoa riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.