Hae
My Project Is Me

Päivän kolme positiivista

Moi,

Jaoinkin alla olevan kuvan jo aikaisemmin tänään Facebookissa. Ja ihan ensimmäisenä on pakko hehkuttaa että tässä kaikessa (sali)hiljaisuudessa minun lihaskuntonihan on kasvanut! En ole tehnyt “perinteistä” punttia (eli siis ihan puhdasta lihaskuntotreeniä) aikapäiviin. Koska tämän viikon kaksi ohjelmani mukaista salia (siis ne, joihin kuuluu sykkeennosto-osuuksia kaikenmaailman hypyin) olivat jo tehtynä päädyin tänään tuohon perinteiseen punttiin. Ja se oli kivaa! Siis se oli pitkästä aikaa ihan mielettömän mahtavaa, vaikka ohjelma olikin vanha tuttu.Ja siis vähiten kivaa tämä ei suinkaan ollut siksi että huomasin tosiaan pystyväni lataamaan painoja suoraan samanlaisia määriä kuin joskus parhaimmillani. Mistään isoista painoista nyt ei puhuta vieläkään mutta siis onhan se nyt huikeaa huomata että penkkiä tehtäessä ei vitoset (+20kg) tanko ollut ehkä kuitenkaan ihan tarpeeksi. Ja tässä oli kuitenkin alla jo toinen rinnalle tuleva liike. Siis jes, jossain tuolla jemmassa on sittenkin lihasta olemassa ja ihan yhtä piilossa se on myös kehittynyt. Nyt minua ehkä kiinnostaa se kehonkoostumusmittaus vielä enemmän kuin eilen.

kuva 2(34)

Kuvalle on myös toinen syy. Siinä nimittäin näkyy jotain uutta – eli salikengät. Vihdoinkin minullakin on salille jotain muuta kuin vanhat aerobic-tossut. Samankaltaiser popot on voitu bongata täältä Fitfashionin puolelta aikaisemminkin, tai ainakin muistelen että jotkut Lonsdalet löytyvät myös Annalta.

IMG_7266 IMG_7267 kuva 1(34)

Kyseessä on siis Lonsdalen junior-malliston nyrkkeilijätossut, jotka Sportsdirectilta tilasin hintaan 15€. Materiaali on osittain nahkaa, osittain tekstiiliä.

Toinen mitä minulle tuossa paketissa tuli oli iänikuisen punaisen HH:n takkini seuraksi tilattu Karrimorin vedenpitävä sininen takki. Materiaaliltaan tämä on hieman erilainen, paksumpi ja jämäkämpi mutta syksyn tullessa varmasti hintansa (22€) veroinen. Löytyy huppu ((piilotettavissa tuohon kaulukseen), kiristysnauhat vyötärölle ja pirteän pinkki vuori. Tänään tihkusateessa testattuna tuntuu vedenpitävyyskin toimivan. Mikä mainio päivä!

kuva 2(35)

kuva 3(25)

Tämän tarkoitus on siis osoittaa kuinka hienosti ne pisarat helmeilivät pinnalla.

IMG_7269 kuva 1(35)

6 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Miulla on toi sama takki ja oon tykänny 🙂

 2. NB kirjoitti:

  Moi,
  Mä olen kanssa kattellut noita popoja Sportsdirectiltä, mutta noi koot aina mietityttänyt. Eli voisitko kertoa mitä kokoa itse käytät yleensä ja minkä tilasit tuolta? Kiitos sulle 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Toki kengän malli ja valmistaja saattavat vaikuttaa istuvuuteen mutta oma kokoni on hyvin vankka 38 (eli brittiläisittäin 5). Jos mahdollista niin pyrin lukemaan myös tuotteista kommentteja, juurikin kokovalintaa tehdessäni ja esimerkiksi tuon takin otin kommenttien perusteella normaalikokoani pienempänä. Valitettavasti näitä arvosteluja ei tietenkään aina ole saatavilla ja sitten ei auta kuin toivoa parasta. Onneksi, käyttämättä jääneet vaatteet ja kengät saa helpohkosti myytyä eteenpäin eli eivät jää sitten omiinkaan nurkkiin lojumaan turhanpäiten.

   Mutta siis näissä Lonsdalen malleissa tosiaan itselle istuu ihan juurikin se oma koko. Testailin ihan mielenkiinnosta Skotlannissa ollessani erimallisia kenkiä jalkaan juurikin tätä tilailua silmällä pitäen – sieltäkun tämä liike lähikaupungista onneksi löytyi.

 3. Krista kirjoitti:

  Hei,

  innoistuin ostoksistasi ja kävin sport directin sivuilla ja innostuin lisäilemään omaankin ostoskoriin yhden takin.
  Lähinnä jäin miettimään mikä on sopivin koko, xs vai s. Minkä kokoisen sinä tilasit (olen meinaan saman kokoinen kuin sinä)? Tiedätkö muuten onko palautus ilmaista mikäli tuote ei mielytäkkään? Että josko tilaisi molemmat koot ja palauttaa sitten jos ei tykkääkään.

  Kiitos avusta!

  • jennie kirjoitti:

   Jos löytyy kommentteja muilta käyttäjiltä niin kannattaa lukea ne ja tehdä rakaisuja niiden perusteella. tuosta minun takista oli esimerkiksi sanottu että on väljä, eli kannattaa tilata omaa kokoa yhtä pienempi ja näin tein. Kotiin tuli siis S:n (10) sijaan XS (8) ja minusta on hyvänkokoinen näin. Tämä nyt ei tietenkään päde kaikkiin malleihin tai välttämättä edes kaikkiin Karrimorin vaatteisiin.

   Koska palautus on tosiaan maksullista (eli postikulut tulevat itselle maksettavaksi) en yleensä palauttele vaan ennemmin myyn uutena pois vaikka huuto.netissä. Käyttämättömät (laput tallella) vaatteet on kuitenkin melko helppo saada menemään myös eteenpäin. Toki se on ärsyttävää ja työlästä puuhaa. Halvemmilla hinnoilla on siis riskinsä – valitettavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.