Hae
My Project Is Me

Sportsdirect vol.2

Moikka,

Tuossa viime viikolla mainitsin ensi kertaa itselle uudesta löydöstä verkkopohjaisesta (meille Suomalaisille) urheiluliikkeestä Sportsdirect. Toisin kuin itsellä, osalla teistä lukijoista olikin kokemuksia kyseisestä putiikista ja nyt minäkin olen yksi heistä.

Viime lauantaiaamuna laitoin tilauksen menemään ja iloinen yllätys odotti eilen kotiovella tai omaksi ilokseni kotioven sisäpuolella. DHL:n kuski oli sen tuonut juuri kun poikaystäväni oli lähdössä töihin. Erillistä ilmoitusta toimituksesta ei minulle tullut mutta sikäli kuin olen ymmärtänyt niin he olisivat olleet minuun yhteydessä mikäli pakettia ei olisi  voitu toimittaa.

Paketin sisältö, 1,6kg jumppajuttuja. En ensikertalaisena usklatanut ihan mahdotonta tilauskantaa laittaa. Oma vaatekokonikin kun on melko häilyvä ja riippuu merkistä mutta kuinka ollakaan sain siis melkoisen läjän sopivia vaatteita edullisesti kotiin kuljetettuna. Mikä mukava perjantaiyllätys. Paketissa siis huppari (olen metsästänyt hupparia jo pitkään), kolmet housut, kolme urheilutoppia/urheilurintsikoita.

Ja koska totesin että olisi kait sitä voinut jossain kuvassa hymyilläkin niin tässä olkaa hyvät – ehkä on parempi vain pitää se katse siinä kamerassa 😀

24 kommenttia

 1. nasba kirjoitti:

  Kivoja juttuja oot tilannut. Mahti kuva toi vika! 😀 Meillä lähti jo neljäs toimitus eilen. Kaikki on tulleet vajaan 10 päivän aikana ja mikään tuote ei ole ollut pettymys (paitsi yksissä kengissä oli vähän likaa…) Mahtava paikka!

 2. Piitu kirjoitti:

  Sun syytäs, että odottelen jo TOISTA pakettia! Ton ekan postauksen jälkeen kävin kattoo valikoimat ja lähti kans pienehkö tilaus menemään ja sen kanssa ei ollut mitään ongelmia. Nyt laitoin alkuviikolla uuden tilauksen, lapsille piti myös tilata 🙂

 3. Mirimë kirjoitti:

  Mitenhän mulla on menny tuo postaus ihan tyystin ohi, jossa oot tuosta kertonu! Kiva, että selvisi, että sieltä tohtii tilailla. Pitääpä tuo sivustoa hieman selailla ja tehä tilausta jossain kohen, tuollahan on aivan naurettavan halpoja vaatteita! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   eikö olekin? Tuohon alkuperäiseen joku kommentoikin että ei enää kyllä Suomesta osta kun tuolta saa niin paljon edullisemmin.

 4. mirkkumirkku kirjoitti:

  Hyvä kuulla että paketti on tullut ongelmitta perille, lähti meinaan oma eka tilaus viime viikolla ja sitä nyt ootellaan innolla 🙂 on kyllä mahtihintasia tuotteita, ja luulis että laatu on kans, mitä mieltä oot siitä laadusta?

  • jennie kirjoitti:

   Samoja tuotteitahan he myy kuin moni muukin liike. Itse pidättäydyin edullisessa Lonsdalessa melko pitkälle ja hinta-laatusuhde on niissä hyvänoloinen. Ei välttämättä paras mutta hintaan nähden ehdottomasti olen valmis tilaamaan uusiksikin.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Hei,Ihanan näköisiä vaatteita :)Piti tulla jälleen hehkutamaan blogisi sisältöä ja inspiraatiota.Tilasin myös kasan jumppa DVD:tä luottapaikastani, Amazonista.Smoothie reseptin käyttöönoton jälkeen, -2kg!Olen tehnyt monessa asiassa kunnon zoomausta kirjoituksiesi innoittamana,ihanaa kun jaksat jakaa näitä asioita :)T:Heidi

  • jennie kirjoitti:

   Voi vitsit mikä mahtava kommentti! Tällaisen kehun ja kiitoksen pohjalta jaksaa taas odottaa aurinkoisia kevätsäitä. Kiitos 🙂

 6. Anonymous kirjoitti:

  Onko noihin sun tilauksiin tullut jotain tullimaksuja vai tuleeko perille ihan sillä toimitus + tilausmaksulla? jännittää laittaa tilausta menemään jos tuleekin kalliiksi erinäisten tullipelleilyiden takia…

 7. Anonymous kirjoitti:

  Onko nuo liivit tukevat?Miten maksu onnistui?Onko koot suurempia vai pienempiä? :)Tekisi mieli tilata! Mutta tuo maksu vaan eniten jännittää…

  • jennie kirjoitti:

   Itse maksoin luottokortilla ongelmitta (suojattu yhteys) mutta maksun voi suorittaa myös ainakin visa electronilla. Koot vastaavat ainakin tilatuissa tuotteissa mielestäni ihan hyvin kokoaan mutta merkistähän se on enemmän kiinni. Liivit olivat muistaakseni £6,99 ja juoksemaan en näillä kyllä lähtisi. Mutta ajavat ehdottomasti asiansa salilla ja kävellessäkin. Hyviin liiveihin, varsinkin jos rintavarustusta on, kannattaa ehkä satsata hivenen enemmän. Itse ostin ennen raskausuutisiani muutamat hock Absorberin liivit, jotka ovat kyllä jo useamman vuoden takaa todettu ihan parhaiksi ja tuklevimmiksi omasta ja muutaman muunkin käyttäjän puolesta.

 8. Anonymous kirjoitti:

  Mä mietin tota sun mittausjuttuu esim tää ”Paino (60,4kg) 62,3kgVyötärönympärys (77cm) 77,5cmNavanympärys (87cm) 91,5cmLantio (90cm) 90,0cm”et mistä kohtaa otat vyötärön jos navanympärys on nuin iso? :oEn tarkota tätä millään pahalla, mietein vaa mittauskohtia, et oonko ite mitannu itteeni ihan päin mäntyä. 😀

 9. Anonymous kirjoitti:

  Hei saako kysyä, mitä kokoa noi sun Lonsdalen housut ja tuo Adidashuppari on? Ja minkä pituinen olet? Tilasitko oman normikokosi mukaiset tuotteet vai otitko hieman raskausvaraa? Itse olen tässä Sportsdirect -tilaustani pähkäilemässä, mutta jummi kun on vaikea päättää, ottaisiko m vai s kokoja, kun en ole aiemmin tuolta tilannut. :O

  • jennie kirjoitti:

   Kokojen kanssa minäkin pitkään arvoin mutta otin vaatteet ikäänkuin kasvunvaralla, eli mediumina. Nämähän oli lisäksi kaikki sellaisia malleja että ei haittaa vaikka vähän löysähköjä olisivatkin päällä. Pituuttahan minulla on 162cm.

  • Anonymous kirjoitti:

   Jep, kiitos vastauksesta. Laitoinkin jo eilen illalla tilauksen menemään, jipii! Mediumiin päädyin itsekin, kun ajattelin juuri tuota, että tilaamani vaatteet ovat pääosin rennon löysähköjä malliltaan, niin ei haittaa jos ovat hieman reiluja. Viestisi siis vahvisti että tein hyvän päätöksen. 😉 Kiitos mielenkiintoisesta ja innostavasta blogista ja mukavia päiviä sulle toivottelee uudehko lukija.

 10. Mervi kirjoitti:

  Moi! Satutko tietämään, onko netissä mitään vaatekauppaa, mistä saa toimistotyöhön yhtä lailla edukkaasti vaatteita kuin sportdirectiltä urheiluvaatteita? Taidan tehdä tonne sportdirectille tilauksen, kun koko on hieman muuttunut, tosin valitettavasti väärään suuntaan, mutta ei ole kiva urheilla liian jämpteissä vaatteissa.

  • jennie kirjoitti:

   Joskushan tuoltakin löytyy edullisesti ns. käyttövaatettakin mutta ehkei ihan toimistotyöhön kuitenkaan. Matalan ja Primark ovat minun vakiokäyntilistalla kun Skotlantiin menen vaatteiden edullisuuden vuoksi mutta ne eivät (vieläkään) taida toimittaa Suomeen saakka vaikka nettimyyntiä tekevätkin. Ihan Sportsdirectin veroista ei taida olla, tai minä en ainakaan tähän hätään keksi :/ Jos siis jollakulla tällainen valttikortti on olemassa niin vinkatkaa ihmeessä!

   Sportsdirectille minunkin pitäisi itseasiassa laittaa se tilaus menemän niiden kenkien vuoksi, joita en sitten matkan aikana kuitenkaan koskaan saanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.