Hae
My Project Is Me

Stretch Skinny Jeans vs. Freddyt

Moikkis,

Viime viikolla kirjoittelin teille elämäni ensimmäisistä Freddyistä ja tulin samalla maininneeksi etten ole muita farkkuja, tai farkkutyyppisiä housuja, jalkaani ensimmäisen kerran jälkeen laittanut. Se, että ne ehkä antavat mukavasti muotoja sinne minne niitä tarvitaan (siis takapuoleen) on vain silkkaa plussaa siihen että nämä eivät jätä minkäänlaisia ärsyttäviä kangasryppyjä jalkavarteen. Kiitos elastisuutensa nämä venyvät jalan muotojen mukaan juuri eikä melkein ja samasta syystä ne myös tuntuvat mukavalta.

kuva 1(25)

kuva 4(12)

kuva 2(25)

 

Tänään kokeilin pitkästä aikaa kaapistani löytyviä vastaavantyyppisiä, stretch-versioisia ”farkkuja”. Löysää jäi reilusti sekä reiteen, pepun alle että polven taakse.

kuva(49)

kuva(50)

 

kuva(46)

Koska kyseessä on musta väri, ei tämä kaikki valitettavasti käy kuvasta ihan yhtälailla ilmi kuin todellisuudessa. Jotain pientä ryppyefektiä kuitenkin ehkä on huomattavissa, ainakin minun silmiini se pistää. Niin että kyllä näissä housuissa on muitakin mukavia ominaisuuksia kuin vain se pepun pyöristys efekti ja minä olen edelleen ihan myyty.

ps. Edelleen kaikki Freddyt ehjinä 🙂

4 kommenttia

 1. Saara kirjoitti:

  Onko noi sun Freddyt sitä ns. farkkukangasta vai trikoota? Oon yrittänyt udella jokapuolelta että olisko noi farkkuiset mahdollisesti kestävämmät… Itellä siis trikoiset ja reikähän siellä haaroissa on, mutta ne on silti mun lempparit. 😀

  • jennie kirjoitti:

   Nämä mustat ja siniset on farkkua mutta vaaleat ja vihreät kangasta. On kyllä olleet ostohetkestä alkaen ihan munkin ehdottomat lempparit, kuten varmaan on tullut huomattua 🙂

 2. Piia kirjoitti:

  Mun mielestä noi freddyt ne vasta pepun litistääkin :DD Esimerkiksi tossa sun tokassa kuvassa katoin että missä he*****ssä se perse on?? Joten hyihyi ja nounou täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *