Hae
My Project Is Me

Päivän asua ja muuta höpinää laihdutuksesta

Moikka,

Näin hyvää ystävääni alkuviikosta ja laitoin viimein päälleni sen ostamani kynähameen. Koska halusin asusta rennon laitoin jalkaan ballerinat ja päälle hyvin yksinkertaisen painijatopin. Poika ei ollut mukana niin yläosaan ei tämän vuoksi jäänyt rajoitteita. Hiuksia tupeerasin ja laitoin vain ”perussutturalle”.
Tällaista siis päällä:

Sitten tätä muuta höpinää laihduttamisesta;

Ystäväni kanssa tuli puhetta raskaudesta ja eritoten raskauskiloista sekä niiden aiheuttamista muutoksista vartalooni. Mainittavan arvoista on että raskauteni oli helppo; mitään erityisiä oireita ei ollut eikä siis myös mitään kipuja/särkyjä. Liikuuntaa harrastin käytännössä loppuun saakka (lopussa tosin vain kävelyä) ja vielä synnytyksen käynnistymistä edeltävänä iltana (torstai päivä, poika syntyi siis perjantai iltapäivänä) viiletin kaupungilla:) Kilojahan minulle kuitenkin kertyi noin 20, joista viimeisiä ja vähän enemmänkin) karistetaan nyt pois.
Varsinaisesti en vielä ole huomannut itse itsessäni mitään muutakuin että rinnat ovat huomattavasti suuremmat kuin ennen ja ehkä jalka on hieman leveämpi. Kenkäkokoni on kuitenkin pysynyt samana kuin ennenkin (onneksi!! kenkäkaappini on lähes pohjaton..). Toki, tällä hetkellä kun on hieman kiloja muutoinkin karistettavana niin en tiedä onko sentit siis vain läskikiloja vai raskauden tuomia vartalomuutoksia.
Olen harrastanut tällaista jojolaihduttelua jo pidempään ja niimpä minulta löytyy kuukausittaisia bikinikuvia melko pitkältä ajalta. Kaivoin alle nykyistä olemustani, lukujen valossa, lähimpänä olevia hetkiä vertailua varten.

Elokuu 2011 Paino: 62,3kg Vyötärö 77cm Lantio 93cm Rasva 28,9%

Huhtikuu 2010 Paino: 62,1kg Vyötärö 77cm Lantio 92cm Rasva 27%
Näköjään ennen vuotta 2010 paino on melko kiltisti pysytellyt alle 60kilon.. Oppipa ainakin että jojolaihduttaminen ei todellakaan kannata!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.