Hae
My Project Is Me

Kuvakulmalla on väliä

Moikka,

Perjantaina ei oteta asioita liian vakavasti vaan todetaan otsikon mukaisesti että kuvakulmalla on väliä. Tässä muutama esimerkki, joista ensimmäinen tavanomaisen kokoisesta ja näköisestä jumpparista treenin jälkeen venyttelemässä viime keskiviikkona.

Kuvakulmaa vaihtaessa totuus kuitenkin käy ilmi. 

Hyvähän se vielä on kun pystyy näin tekemään, pian sekään ei enää onnistu niin täytyy iloita ja hauskuuttaa itseään nyt. Maanantainahan kaivetaan taas kerran vaaka ja bikinit esiin ja katsotaan miten paljon ympärysmittaa onkaan tullut tammikuun aikana (voin varoittaa jo ennakkoon, valtavasti).

Toinen hauska kuvakulma-asia ovat ruoka annokset. Kuva maanantailta, jolloin lounaseväänä oli sunnuntailta ylijäänyttä pizzaa melkoisen paljon.

Vastaavasti näin päin kuvattuna näyttäisi että salaattia olisi jo kiitettävä määrä.

Todelllisuudessa jako oli aikalailla 50/50 kuten ylhäältä kuvatussa versiossa näkee.

10 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Hahaa! 😉 Tää on niin totta! Varsinkin huomaan ite kun otan noita ruokakuvia, niin melkeinpä aina pitäis ottaa suoraan yläpuolelta, ni näkis sen oikean suhteen. :DKivaa viikonloppua Jennie! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, mukava viikonloppu onkin luvassa kun tänään Tallinna kutsuu päiväristeilyn muodossa 🙂

 2. Pia kirjoitti:

  Hauska teksti 😀 Kyllä sitä kuvakulmilla pystyy hyvin huijaamaan ;D

 3. Piia kirjoitti:

  APUA! Onnea paljon raskaudesta! :–DSeurasin yhdessä vaiheessa tosi tiiviisti sun blogia ja luin jokaikisen postauksen. Nyt kun palasin rikospaikalle pitkästä aikaa niin on kerennyt vaikka mitä iloista sattua ja tapahtua! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Hih, Kiitos 🙂 Tavallaan ei mitään uutta auringon alla mutta kuitenkin jotain ihan valtavaa!

 4. Tea kirjoitti:

  Hih! Tää on niin totta! 🙂 Siksi itsekin pyrin ottamaan ruokakvat just tuollai yläältäpäin, että todellisuus olis mahdollisimman totuuden mukainen. Ja tuo masu… <3

 5. Anonymous kirjoitti:

  Hei,Minun on pitänyt jo pidempään kommentoida blogiisi. Mielestäni on ihanaa lukea urheilu/ruokablogeja, joissa nuo tiukat ”fitnessdieetit” sovelletaan omaan elämään sopiviksi – ja samalla kohtuuden rajoissa herkutellaankin.Treenailin itse viime syksyn PT:n kanssa, joka oli mahtavaa – mutta liian tiukka ruokavalio laukaisi minulla aivan järjettömät mieliteot sekä hieman ahmimiseen viittaavaa käytöstä. Tajusin vasta jälkeenpäin, että tuo liian tiukalle viritetty arkiruokavalio ikään kuin katkaisi kamelin selän. Ja nyt harjoittelen terveellistä syömistä siten, että siinä on myös jouston varaa. Ja toisaalta kyseenalaistin myös sen, miksi minun pitäisi loppuelämäni noudattaa fitnessdieettiä, kun tavoitteeni on kuitenkin vain tiristää viimeiset 5 kiloa painosta ja saada siinä samassa hieman lihaksiin muotoa. Kiitos siis sinulle kivasta blogista, jossa syödään vähän muutakin kuin kurkkua ja kanafilettä (vaikka hyviä nekin ovat) ;)-Heidi

  • jennie kirjoitti:

   Hienoa saada sinut mukaan lukijaksi ja kiitos kommentistasi 🙂 Tottahan se on, että liian tiukat treenit ja ruokavaliot saattavat laukaista omanlaisiaan ongelmia. On hienoa kuulla että olet ne itse saanut selvitettyä ja nyt sovellat teoriaa käytäntöön ja peruselään. Tietenkin ymmärrän PT:n neuvot ja ohjeet että niiden sitkeiden kilojen kanssa on edettevä täten, jonka ei tietenkään tarvitse olla ohje loppuelämälle. Hänkin on varmasti tarjonnut tuon tiukan ohjelman sille hetkelle ja loppuelämäksi jollain muulla tapaamisella olisi katosttu tilannetta, ainakin syömisten osalta, toisin.Tsemppiä siis sinulle hallitun herkuttelun opettelemiseen ja kiitos kun käyt lukemassa näitä höpinöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.