Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Haaveena pysyvä painonpudotus, aloita kanssani Suurin Muutos

Kaupallinen yhteistyö: MT-Personal Training
*Sisältää mainoslinkkejä

Pysyvä painonpudotus – se on varmasti monella kilojensa kanssa kamppailevalla toivelistalla. Niin minullakin. Minä haluan voida hyvin, haluan voida energisesti ja tottakait haluan myös näyttää hyvältä sekä pukeutua lempifarkkuihini ilman että ne alkavat päivän mittaan puristamaan ikävästi. Omaksi harmikseni on tosiaan todettava että ne farkut, mihin kesän jälkeen niin mukavasti mahduin, tuntuvat taas hieman ahdistavilta ja tiedän kyllä myös miksi.

Olen aikuisiällä kokeillut ties minkämoista hyperdieettiä ja bikinilavoille tähtäävää valmennusta. Kaikki ovat kyllä tuoneet tuloksia, sitä ei käy kieltäminen, mutta osa on tehnyt sen terveyden kustannuksella. Ja sinusta en tiedä mutta minun tavoitteenani ei ole olla hoikka hinnalla millä hyvänsä. Hoikka, kyllä mutta ei missään nimessä terveyden kustannuksella eikä todellakaan enää ikinä, koskaan, milloinkaan jojoillen. Ja juuri siitä syystä minä otan osaa maanantaina 6.1 alkavaan Suurin Muutos  -valmennukseen.*

suurin muutos, pysyvä painonpudotus

Suurin muutos, valmennus tavallisille ihmisille tavalliseen arkeen

Suurin Muutos  -valmennus* on suunniteltu sopimaan tavalliselle ihmiselle, tavalliseen arkeen ja tavalliseen haaveeseen pudottaa painoa pysyvästi. Valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja sen suurimpana tavoitteena on saada valmennukseen osallistuville keinot terveelliseen elämän aloittamiseksi ja valmennuksen jälkeen ylläpitämiseksi.

Vaikka en kiellä etteikö painonpudotus kiinnostaisi itseänikin niin tällä kertaa lähden valmennukseen mukaan ensisijaisesti hieman toisenlaisista syistä. Osaan tarvittaessa pudottaa painoani kuin fitnesslavoille kipuava kisaaja; Osaan kikkailla erilaisilla tavoilla, millä voi tavoittaa maksimaalisen painonpudotuksen mutta en ole varma, osaanko pudottaa painoani pysyvästi. Vaikka puhun pysyvän painonhallinnan puolesta niin liian usein tuntuu että joko laihdutan aktiivisesti tai sitten en tee asian eteen yhtään mitään. Se on joko tai ja juuri tämä johtaa painon epäterveelliseen  jojoiluun ja juuri siitä haluan oppia pois. Tiedän että tavallinen ruoka ei meitä lihota mutta liian monta leivän kieltänyttä valmennusta läpikäyneenä, sitä alkaa helposti uskoa että vain näillä tietyillä, tiukoilla ohjeilla, voi onnistua. Painonhallinnan ei pitäisi olla niin vaikeaa. Eikä se todellisuudessa ole ja sen aion nyt opettaa itselleni.

Laihdu ja tienaa 500€

Jos sinäkin olet kyllästynyt jojoiluun ja/tai hulluihin hyperdieetteihin niin osallistu kanssani Suurin Muutos -valmennukseen* nyt 6.1.2020. Koodilla MYPROJECT saat valmennuksen huippuhintaan 49€ (norm. 79€) ja voit muuten voittaa hyvinvointiisi sijoittamat rahasi moninkertaisena takaisin. Kolme prosentuaalisesti eniten painoaan pudottanutta palkitaan rahapalkinnoin valmennuksen päätyttyä. Voit saada siis paitsi hyvinvoivan kehon, hoikemman vartalon ja vielä rahat vaatekaapin uusimiseksi.  Mitä vielä odotat, joko mennään?

suurin muutos, laihdutus, pysyvä painonhallinta

 

Kaupallinen yhteistyö: MT-Personal Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.