Hae
My Project Is Me

Arjen supersankari

Olette varmasti huomanneet että postaustahtini on ollut viimeaikoina hieman hajanaista. Tämä ei ole ollut milläänmuotoa tarkoituksenmukaista tai toivottavaa mutta valehtelematta jokaisella kerralla kun vain ajattelenkin istuvani koneen ääreen, herää vauva. Näin pienellä (3vko) ei ole minkäänlaista vuorokausirytmiä ja joskus valvotaan enemmän öisin, joskus päivisin. Toki, näin pieni nukkuu vielä vuorokaudesta ison osan mutta kun uniajat tai niiden kestot eivät ole lainkaan ennustettavissa, ei päivän tapahtumia tai aikatauluja pysty paljoa suunnittelemaan.

Yksi tapa pyrkiä multitaskaamaan toimiaa

Yksi tapa pyrkiä multitaskaamaan toimiaan

Perheestä löytyy kuitenkin myös kaksi isompaa lasta, joille tietynlainen päivärytmi on tärkeä. Aamusta herätään suurin piirtein samaan aikaan viikonpäivästä riippumatta ja pääpiirteittäin tapahtumat ovat hyvin samankaltaisia. On ruokailua, leikkiä, ulkoilua ja näiden touhujen oheistoimia kuten siivoamista ja pukemista  – sekä tietysti vauva, joka vaatii ja tarvitsee paljon läheisyyttä ja ravintoa. Päivät saa siis kyllä tehokkaasti käytettyä vaikka ei koneen ääreen edes istahtaisi. En ihan vielä uskalla luvata päivittäistä postaustahtia mutta siihen ehdottomasti pyrin.

pääsiäisen munajahdista

pääsiäisen munajahdista

P1170293

ja ne aina niin ihanat keväiset mutavellileikit

Itsessään arki kolmen pienen lapsen kanssa on kuitenkin lähtenyt käyntiin hyvin ja isommat sisarukset ovat toivottaneet pienen lämpimästi tervetulleeksi. Mustasukkaisuutta ei ole esiintynyt vaan ennemminkin päinvastoin ja ilolla olenkin ottanut sisarukset vauvanhoitoon mukaan. Vaikka arki onkin hektistä ja hommaa riittää kolmen pienen kanssa niin voin myöntää että juuri tässä, tämän kaiken keskellä, on hyvä olla.

v10

8 kommenttia

 1. Ulla kirjoitti:

  Ihan söpö tuo viimeinen kuva ❤

 2. Milla kirjoitti:

  Olet kyllä melkoinen arjen sankari! Supersankari 🙂

 3. Taru kirjoitti:

  Mä en kestä miten ihana toi viimeinen kuva <3

 4. Eve kirjoitti:

  Älä stressaa, kirjoittelet sitten kun aika sallii. 🙂 Ihana tuo viimeinen kuva. Vaikka treeni blogi tämä onkin niin kyllä minusta on mukava lukea myös lapsista ja uudesta tulokkaasta. (Eikä itselläni ole edes lapsia) 😀

  • jennie kirjoitti:

   Hih, ehkä se on sitä todellista elämää pelkän oman navan ympärillä pyörimisen sijaan 🙂 Yritän kyllä kirjoittaa sopivassa suhteessa niin lapsiarjesta, kilojen karsituksesta sekä kaikesta siltä väliltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *