Hae
My Project Is Me

Festaritunnelmia lasten kanssa

Tänään alkaneille Tikkurila-festivaaleille ei tänä vuonna tullut hankittua lippua mutta festaritunnelmaan on silti päässyt virittäytymään. Tämä pienehkö, kotimaisin artistein eteenpäin puksuttava juhla, järjestetään omalta kotiovelta kävelymatkan päässä ja kävimmekin lasten kanssa fiilistelemässä jo päivällä soittanutta Antti Tuiskua festarialueen ulkopuolella.

 

tikkurilafestarit_1

tikkurilafestarit

Ihmettelen kyllä Tuiskun esiintymisajankohtaa mutta mahdollistipa se ainakin sen että moni muukin lapsi pääsi idoliaan kuulemaan. Oli jotenkin hellyyttävää kuinka vieressämme olleet, noin 10-12-vuotiaat tytöt olivat tohkeissaan nähdessään vilauksen Tuiskusta ja kuullessaan tätä livenä. Montahan kertaa tunnin aikana kuulin kuinka onnellisia he ovat – aivan parhautta.

Tuiskun tuotannosta ei meidän lapsille ollut tuttu kuin Sata Salamaa ja sitä odotellessa olikin hyvä harjoittaa katutaidetta. Näin päiväaikaan on meno vielä senverta rauhallista että lasten kanssa on ihan turvallista liikkua eikä se ainakaan aiempina vuosina ole liian villiksi tuntunut muuttuvan illemmastakaan, ainakaan hieman sivummassa.

tikkurilafetsarit_2

festarit_3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.