Hae
My Project Is Me

Kehonkoostumismittauksen tulokset (Elokuu 2017)

Kehonkoostumusmittaukset ovat minusta mielenkiintoisia. Kaikista mielenkiintoisimmiksi ne muuttuvat silloin kun on jonkinlaisia tavoitteita – enemmän lihasmassaa tai vaikka vähemmän rasvaa kehossa. Edellisen kerran kävin mittauksessa joulukuussa 2016, jolloin lopetettiin minun ja Miikun välinen puolen vuoden projekti. Tämä oli ensimmäinen kerta kun treenasin säännöllisesti yhdessä PT:n kanssa ja tuosta puolivuotisesta voitte halutessanne lukea tarkemmin täältä.

Tavoitteenani on ollut, ja on edelleen, kiinteytyä. Jos laihdutuksesta puhutaan Jäniksen ja Kilpikonnan kilpailuna niin tässä tarinassa minä olen se kilpikonna. Eteneen hitaasti mutta aivan varmasti kohti tavoitettani ja kuka sitä on sitäpaitsi sanomaan että minkälainen vauhti on liian hidas. Tärkeintähän on se että etenee ja minä olen hittovie edennyt, hitaasti mutta varmasti, aina siitä asti kun projektini 2016 aloitin. Ja tästä päästäänkin niihin tuloksiin.

elokuu 2016 joulukuu 2016 elokuu 2017 muutos edelliseen
Paino (kg) 70,4 65 63,6 -1,4
Lihasmassa (kg) 27,8 27,3 27 -0,3
Rasvamassa (kg) 20,8 16,3 15,1 -1,2
Rasvaprosentti 29,6 25,1 23,8 -1,3 prosenttiyksikköä

Vuoden aikana rasvaa on kadonnut kokonaiset 5,7 kiloa ja arvatkaa paljonko se on? No aika monta paketillista voita! Kuten sanottu, tahti ei ole huima mutta se vie koko ajan eteenpäin. Ja mikä tärkeintä, se mikä lähtee, lähtee ihan oikeasta paikasta eli turhasta rasvasta. (Pakko vielä mainita että se voisi olla toisinkin ja tästäkin on karvaita kokemuksia. Jos kiinnostaa niin kerron toki enemmän).

Tähän olisi oikeastaan ihan hyvä lopettaa mutta en malta olla miettimättä ääneen että mitä tulokset voisivat ollakaan jos olisin koko tämän ajan tehnyt määrätietoista työtä tavoitteiden eteen.  (hetken hiljaisuus) Voisivathan ne olla vaikka ja mitä mutta turha sitä on sen enempää jossitella. Tässä ollaan nyt ja se kadonnut 12 voipakettia (tai 24 luomuvoipakettia) on ihan totisinta totta. Ja se on muuten aika paljon se.

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Viimeinen kuva on kyllä mainio havainnoillistaja! Ihana sinä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *